Blog

Džordž Kluni ima vanbračnu ćerku?

Džordž Kluni ima vanbračnu ćerku?

Deca Džordža Klunija i njegove supruge Amal, blizanci Ela i Aleksander, poznata su javnosti. Ali, šta je sa njegovom vanbračnom ćerkom?

O problemima u braku Klunijevih nagađa se već duže vreme, a situaciju su dodatno pogoršali tračevi da Džordž iz veze sa bivšom devojkom, Stejsi Kibler, ima vanbračnu ćerku. Sve je počelo anonimnim pismom koje je stiglo na adresu Klunijevih. 

Amal je bila iznenađena i ljuta što je od Džordža traženo da uradi test očinstva čime bi se utvrdilo da li je on otac petogodišnje devojčice. Na kraju se ispostavilo da je ceo slučaj izmišljotina jednog magazina, čime su želeli da privuku čitaoce. Objavljena priča kasnije je demantovana, uz izvinjenje Džordžu i njegovoj porodici.

Atraktivni par je često tema lažnih vesti. Smenjuju se naslovi da su na ivici razvoda, kao i da je Amal ponovo trudna i da će roditi bliznakinje. Pojavljivali su se i navodi da ona želi da usvoji dete iz Iraka, čemu se Džordž, navodno, protivio. Strana štampa spekulisala je i da čuveni lepotan ima ljubavnicu i da je zbog toga Amal na ivici očaja. 

Brojne neprijatne glasine par nije ni potvrdio, ni demantovao. Od ranije je poznato da oni retko govore o svom privatnom životu. Leto su proveli na jezeru Komo, gde imaju luksuznu vilu, a gosti su im bili Mišel i Barak Obama sa ćerkama. Romantično krstarenje i večera u Veneciji pokazali su da je sa njihovim brakom sve u najboljem redu.

https://www.instagram.com/p/BzOglilIqMi/

Spojila ih je sudbina

Amal i Džordž prvi put su se sreli 2013. godine, u Italiji, na jednoj zabavi. Kluni je tada bio već uveliko razveden od Talije Balsam. Tvrdio je da nema nameru da se ponovo ženi navodeći da jednostavno nije dobar u tome.

Nikad ne reci nikad! Sopstvene reči šarmer je pogazio oženivši Amal, posle samo godinu dana zabavljanja. Romantično venčanje je upriličeno u Veneciji.

Lepa advokatica po svemu je drugačija od Klunijevih nekadašnjih partnerki. Njena karijera išla je uzlaznom putanjom i Amal uživa ugled širom sveta. Ona se bavi međunarodnom politikom i humanitarnim pravom, a učestvovala  je i u misijama Ujedinjenih nacija. Zbog posla kojim se bavi i političkog angažovanja, Amal je više puta dobijala pretnje. U dogovoru sa suprugom, angažovala je obezbeđenje koje brine o bezbednosti njihove dece.

Na dodeli nagrade za životno delo, koja je Kluniju uručena u Los Anđelesu, Amal je održala dirljiv govor osvrnuvši se na lepe manire svog izabranika. Ona kaže da je sa njim pronašla pravu ljubav, da mu se neizmerno divi, i da je on savršen suprug i otac: Ljubavi, sa tobom sam pronašla ljubav za koju sam se samo nadala da postoji. A gledajući te sa našom decom, Elom i Aleksanderom, najsrećnija sam na svetu. Ti ispunjavaš naš dom smehom i srećom, Tako sam ponosna na tebe, ljubavi moja. 

Ne sumnjamo da će i deca Džordža Klunija biti ponosna na ove reči svoje majke. Holivudski zavodnik poznat je po svom zaštitničkom odnosu prema ženama, a posebno je slab na svoju suprugu, Amal Kluni. Od prvog trenutka očarala ga je njena pamet, duhovitost i lepota, i shvatio je da su stvoreni jedno za drugo.

Deca Džordža Klunija - još jedna prilika za šalu

Kluni se, po svemu sudeći, odlično nosi sa roditeljskim izazovima. Opisujući koliko mu se, od kako je postao otac, život promenio, duhovito odgovara: Samo treba da očistim sline s odela. Nekad su to bile moje sline, a sada su dečje. Sada moram da zarađujem za decu koju imam. Oni su skupi, znate, potrebne su im flašice i razne stvari. Moraju da idu u školu u nekom trenutku, čujem. Ja nisam, i dobro je ispalo za mene.

Ne sumnjamo da će se deca Džordža Klunija jednog dana slatko smejati ovoj njegovoj izjavi. Poslovne obaveze otežavaju funkcionisanje njihove četvoročlane porodice jer je Amal, zbog posla kojim se bavi, vezana za Evropu, dok Džordžu više prija da vreme provodi u Americi.

https://www.instagram.com/p/BxXdBqlg3b2/

Bez obzira na sve teškoće, Amal i Džordž u novu godinu ulaze puni ljubavi, a videćemo da li će im se, u toplom porodičnom gnezdu, pridružiti novi članovi.

Čitajte Story! Pratite šta se dešava u životima domaćih i stranih zvezda.

Komentari (0)

Loading