Blog

Kejt Midlton - Moda na kraljevski način

Kejt Midlton - Moda na kraljevski način

Kejt Midlton - Moda je među prvim stvarima na koje se pomisli pri izgovoru imena čuvene vojvotkinje. Vojvotkinja od Kembridža svojim odevnim kombinacijama često oduševljava javnost, a stilski pečat često postiže i atraktivnim aksesoarom.

Modni stil smerne lepotice u najkraćim crtama mogao bi se opisati kao prefinjenost i elegancija. Kejt je pre svega umerena, ali uvek bira kvalitetnu garderobu koja potvrđuje njen dobar ukus.

S obzirom na to da je lepa i zgodna, ona bez problema može poneti skoro svaku odevnu kombinaciju.

https://www.instagram.com/p/B78ONMyn59Z/?utm_source=ig_embed

Nepisana pravila mode

Poznato je da članovi kraljevske porodice moraju poštovati brojne kodekse kojima se ograničava njihova samostalnost u donošenju odluka. Situacija je takva i kada su u pitanju moda i javni nastupi. Odevne kombinacije pažljivo se biraju, a moraju ispuniti odgovarajuće zahteve kako se ne bi dovela u pitanje reputacija onoga ko ih nosi.

Duboki dekoltei, prekratke suknje ili prozirne tkanine bez postave, strogo su zabranjene.

Među nepisanim pravilima koja se prenose sa generacije na generaciju spada i ono da pripadnice kraljevske porodice ne treba da lakiraju nokte. Tačnije, ne treba da koriste lakove u boji, dok su oni providni dozvoljeni. Ovog pravila uvek se pridržavala kraljica Elizabeta II, a njenim stopama korača i vojvotkinja Kejt.

Kejt Midlton je, zbog svog položaja, uvek na meti znatiželjnih pogleda. Njen izgled, figura i stil analiziraju se na dnevnom nivou. I dok mnogi imaju samo reči hvale za njenu vitku figuru, drugi smatraju da je premršava i na ivici anoreksije. Nagađanja o razlozima zbog kojih je smršala su različita. Tumačenja idu od toga da Kejt samo voli da izgleda privlačno, do toga da su za sve krivi Megan i Hari. Pometnja koju su uneli u miran život kraljevske dinastije navodno se odrazila i na lepu vojvotkinju Kejt.

Za njenu besprekornu liniju, pored napornih treninga, zaslužan je i Dukanov režim ishrane. Ova dijeta bazira se na povećanom unosu belančevina i proteina, dok se unos ugljenih hidrata smanjuje.

;feature=emb_title

 

Iako se njen modni odabir pomno prati, Kejt se ne libi da više puta obuče istu odevnu kombinaciju. Njena skromnost cenjena je ne samo u Britaniji, već i širom sveta. Iako sa suprugom, princom Vilijemom, raspolaže čitavim bogatstvom, Kejt se ne libi da svoj izgled upotpuni pristupačnim aksesoarom. Minđuše koje je nosila tokom posete jednoj dečijoj bolnici, po pisanju medija, koštaju svega nekoliko stotina dinara.

Kejt Midlton - Moda joj je u krvi

Kada je reč o vojvotkinji Kejt Midlton, moda je jedna od sfera u kojima ima veliki uticaj. Haljine, šeširi i nakit koji ona odabere, u rekordnom roku postaju traženi širom sveta. Na neki način, Kejt diktira modne trendove, a sa druge strane, zbog pravila koja mora da poštuje, u tome je prilično sputana.

Fotografije snimljene na zabavama, dok je još bila neudata, svedoče da Kejt privatno voli i toaletu koja ističe njene atribute.

https://www.instagram.com/p/B4NgofRnzLT/?utm_source=ig_embed

Njena lepota bila je primećena još na fakultetu, gde je i dobila nadimak Lepa Kejt. Upravo je fakultet bio mesto gde je upoznala princa Vilijama, svog sadašnjeg supruga.

Nekoliko puta, Kejt je svojim stajlingom diskretno pokazala koliko ceni njegovu tragično nastradalu majku, princezu Dajanu. Gotovo identični šešir koji je nosila Lejdi Di, odabrala je i Kejt, a sličnosti između haljina koje su nosile, više su nego očigledne.

https://www.instagram.com/p/B3q873xAm7n/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B3o1o0lgLZt/?utm_source=ig_embed

Čipkane haljine nisu česte u ormanu harizmatične vojvotkinje, zato je iznenađenje kada je vidimo u čipki još veće. Otmenu, ali nekarakterističnu toaletu Kejt je ponela na jednom humanitarnom događaju i pobrala simpatije svih prisutnih.

Kada su u pitanju frizure, Kejt ne odstupa od jednostavnosti. Uvek besprekorno stilizovana, njena kosa već godinama pleni svojom blistavošću i bujnošću. Ekstravagantne frizure na kraljevskom dvoru treba izbegavati, ali zato su dozvoljeni originalni šeširi ukrašeni perjem i cvećem, pogotovo na tradicionalnim manifestacijama poput konjičkih trka.

Vesti sa kraljevskih dvorova, priče o poznatima, modi i još mnogo toga, čitajte na story.rs.

Komentari (0)

Loading