Blog

Ksenija Knežević: Lepa ćerka popularnog Kneza po drugi put na Evroviziji

Ksenija Knežević: Lepa ćerka popularnog Kneza po drugi put na Evroviziji

Ksenija Knežević, pevačica grupe “Hurricane” i jedna od predstavnica Srbije na Evroviziji 2020, mami uzdahe kako stasom, tako i svojim vokalnim mogućnostima.

Ksenija Knežević nije poznata javnosti samo kao prelepa plavuša iz popularnog sastava “Hurricane” koji je odneo apsolutnu pobedu na Beoviziji.

Atraktivnu Kseniju poznajemo i kao stariju ćerku popularnog pevača Nenada Kneževića Kneza. Talentovana pevačica odlučila je da krene stopama svog oca i da polako, ali sigurno osvoji muzičko nebo.

https://www.instagram.com/p/B7q9_TpJtZq/

Ksenija Knežević – Prateći vokal na Evroviziji 2015.

Osim talenta za nastup i muziku, moramo da primetimo da porodicu Knežević porodično veže muzički gen i želja za takmičenjem. Knez i lepa Ksenija već par puta okušali su se u muzičkim takmičenjima i za sada imaju uspeha u tome.

Podsetimo se 2015. godine kada je Crnu Goru na takmičenju za pesmu Evrovizije predstavljao talentovani Knez. Pesma “Adio” osvojila je srca publike te je i dan danas popularna i rado slušana.

Tom prilikom, Kneza je na sceni podržala mezimica Ksenija i pevala mu prateći vokal. Iako je tada imala samo 19 godina, Ksenija se odlično snašla i pomogla ocu na najlepši mogući način.

Zahvaljujući prilici da već bude deo velikog evropskog takmičenja, Ksenija je već pripremljena za nastup na Evroviziji 2020.

Pevačica je u jednom intervjuu opisala tadašnje iskustvo sa takmičenja i sada kada je starija i iskusnija biće joj lakše da po drugi put da učestvuje na prestižnom takmičenju.

Još jedna olakšavajuća okolnost za atraktivni sastav “Hurricane” je i činjenica da još jedna devojka iz benda ima iskustvo na učestvovanju na Evroviziji.

Lepa crnokosa Sanja Vučić, pre samo četiri godine predstavljala je Srbiju na Evroviziji i tada oduševila javnost svojim vokalnim sposobnostima.

Ksenija i Sanja spremne su ove godine da zapale Evropu i možda dovedu Evroviziju opet u naš glavni grad.

Ko je dečko Ksenije Knežević?

Kako već sada prognoziraju kladioničari, Ksenija i lepotice iz benda “Hurricane” imaju velike šanse da pesmom “Hasta la vista” osvoje Evropu, a u Roterdamu će imati i posebnu podršku. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

I dok Sanja Vučić i Ivana Nikolić za sada kriju koga će povesti u Holandiju, Ksenija već ima posebnu podršku koja joj daje vetar u leđa.

Pored oca, koji joj je u svakom trenutku oslonac, Ksenija Knežević putovaće u Roterdam u društvu svog izabranika.

https://www.instagram.com/p/B2jVEC_I7PM/

Pevačica je više puta do sada isticala da je srećna u ljubavi, ali da identitet svog izabranika želi da sačuva u tajnosti.

S obzirom na to da se momak lepe pevačice ne bavi javnim poslom, Ksenija je rešila da postavi jasnu crtu između privatnog i javnog života.

Samo povremenim fotografijama na društvenim mrežama, Ksenija obaveštava svoje fanove, da je njeno srce odavno zauzeto.

Ksenija Knežević - Početak karijere

Ime Ksenije Knežević ne vezuje samo za poznatog oca i sastav “Hurricane”. Naime, talentovana plavuša započela je svoju muzičku karijeru vrlo rano. Sa samo 17 godina, Ksenija je sa drugaricama osnovala grupu „Sky’s", a trio je učestovao na Beoviziji 2013. godine.

Tada kao deo grupe „Sky’s, pesmom “Magija”, Ksenija nije pronašla svoje mesto na muzičkom nebu. Bend nije postigao veliki uspeh na takmičenju, ali to nije obeshrabrilo mladu Kseniju.

Neko vreme ona je bila članica grupe “Sevdah Baby”. Nakon što je Đurđina Radić Djixx napustila bend, lepa plavuša se pridružila sastavu, ali se nije dugo zadržala.

Ksenija Knežević – Pripreme za Evroviziju 2020.

Svoje zasluženo mesto u muzičkom svetu Ksenija je pronašla u atraktivnom muzičkom bendu “Hurricane”. Bend su 2017. godine osnovale pevačica Sanja Vučić, Ksenija Knežević i plesačica Ivana Nikolić.

Atraktivne devojke su nakon četiri s pesme na engleskom snimile pesmu “Favorito” na srpskom jeziku. Za samo desetak dana, devojke su skupile par miliona pregleda, a dugo su bile u trendingu na Jutjubu.

Osim zanimljive pesme, spot za pesmu “Favorito” izazvao je pravo oduševljenje kako muškog, tako i ženskog sveta.

Ksenija i koleginice iz sastava “Hurricane” kažu kako su za potrebe benda neophodne i vokalne sposobnosti, ali i zavidna kondicija i da im predstoji ozbiljan put do nastupa u Roterdamu.

U narednom periodu, očekuje ih dosta obaveza i priprema kako bi našu Zemlju predstavile u najboljem mogućem svetlu. Jedna od najvećih dilema trenutno je da li će pesmu “Hasta la vista” pevati na srpskom ili ipak na engleskom.

Čitajte Story!

 

Komentari (0)

Loading