Blog

Janko i Biljana Tipsarević - Ljubav koja dugo traje

Janko i Biljana Tipsarević - Ljubav koja dugo traje

Janko i Biljana Tipsarević uvek privlače pažnju javnosti. Bilo da se radi o njihovim karijerama ili privatnom životu, njihovi verni fanovi sa nestrpljenjem čekaju vesti i novine. Story je obavio ovaj posao za vas, i otkriva vam kakvi su planovi ovog uspešnog mladog para.

Janko i Biljana Tipsarević - Dugogodišnja ljubav

Janko i Biljana Tipsarević su zajedno već dugi niz godina. I pored brojnih izazova koji su se prirodno pojavljivali, oni su uspeli da istraju i da izgrade odnos pun ljubavi i poverenja.

https://www.instagram.com/p/B97PhUngSw9/

Poznata dizajnerka Biljana je u vezi sa uspešnim teniserom više od deset godina, i po njihovim rečima, odavno se moglo osetiti da će se između njih desiti nešto zaista posebno. Nakon pet godina veze odlučili su da se venčaju i da svoju ljubav krunišu brakom. Ipak, vreme ih nije nimalo promenilo. Obeležavaju svaku godišnjicu i dosta putuju, pa se na taj važan dan često nađu u inostranstvu. Međutim, čak i ako to nije moguće, dovoljno je samo da budu zajedno.

https://www.instagram.com/p/B9myWWvATFC/

Kao i Janko Tipsarević, i njegova supruga je posvećena svojoj karijeri. Poznata dizajnerka radi svakodnevno kako bi svima predstavila svoje nove kolekcije, koje odmah pokupe simpatije svih prisutnih. Po njenim rečima, nije uvek lako pronaći inspiraciju, ali joj to uvek pođe za rukom. Najbitnije od svega je da njene mušterije budu zadovoljne, jer njihovi iskreni komentari imaju najveću težinu.

https://www.instagram.com/p/B9XL7CCAx9S/

Kako je lepa dizanerka jednom izjavila, ona je tamo gde je njen suprug i gde mu je potrebna, kao što je i Janko uvek tu za nju. U prevodu, to znači da se često može naći na teniskom terenu pored svoje jače polovine. I pored svog posla, Biljana je uvek pratila Janka na turnirima kako bi mu pružila bezrezervnu podršku. Njegovi veliki uspesi bili su povod za radost i veselje, koji su obradovali čitavu porodicu. Ipak, i porazi su sastavni deo svakog sporta, a najbolje od svega je kada imamo saputnika koji će podeliti sa nama i manje lepe trenutke. A nema sumnje da su to pronašli jedno u drugom.

Prinova u porodici Tipsarević

Kao i Janko Tipsarević, i Biljana je karijerista. Kažu da jedino sličnosti opstaju, a vidimo da tu ima istine. Oboje su izgradili impresivnu karijeru i postigli neverovatne uspehe s obzirom na njihove godine. I pored toga, nikada nisu dozvolili da porodica ispašta zbog njihovih poslova. Život im je doneo i lepe i teške momente, ali su zajedničkim snagama uspeli da sve preguraju. A njihovo novo venčanje na Maldivima je zaista ogromna inspiracija za svaki par, jer su ovako učvrstili svoju ljubav. Kada god imaju vremena, oni putuju. Spomenimo nedavni odlazak u Meksiko, gde su uživali u pravoj porodičnoj idili sa ćerkicom Emilijom.

https://www.instagram.com/p/B5pz7C8luAf/

Ovaj mladi par je oduvek maštao o proširenju porodice. Nedavno se taj san i ostvario. Naime, Biljana je saznala da je ponovo čeka bebu, i nije mogla da sakrije ogromno uzbuđenje povodom toga. Kada je to Janko saznao, njegovoj sreći nije bilo kraja. Ipak, odlučili su da ove divne novosti i detalje trudnoće neko vreme zadrže za sebe i svoje najbliže. Pouzdani izvor nam je otkrio da se mala Emili najviše obradovala prinovi, jer je oduvek maštala o tome da ima sestru ili brata.

Nedugo nakon ovih vesti, stigla je prinova u dom Tipsarevića, dečak Leon. Reč je o sinu Biljanine rođene sestre, Jovane, koja je takođe dizajnerka. Kao što vidimo, u njihovoj porodici uvek ima puno povoda za radost i veselje.

Nema sumnje da Biljanu i Janka čeka jedan uzbudljiv period, koji će biti krunisan rođenjem njihovog drugog deteta. Lepa diznajerka za sad dobro podnosi trudnoću, a mi im čestitamo na budućoj prinovi i želimo puno sreće!

Komentari (0)

Loading