Blog

Enigma zvana Heorhina: Ko je zaista lepotica koja je osvojila Ronaldovo srce?

Enigma zvana Heorhina: Ko je zaista lepotica koja je osvojila Ronaldovo srce?

Postoje bezbrojne spekulacije o tome zašto je 35-godišnji fudbalski as Kristijano Ronaldo i dalje (makar zvanično) neženja. Kroz njegov život prošle su brojne lepotice, ali nijedna nije bila dovoljno dobra za njega, a neki kažu, zapravo, za njegovu majku Dolores, koja je presudan faktor u izboru devojke za njenog sina, kog naziva „svetlošću života”.

Ljubav sa svetskim top-modelom Irinom Šajk prekinuta je nakon nekoliko godina jer, kako se govorilo, fatalna Ruskinja nije bila u dobrim odnosima s Ronaldovom majkom. Kap koja je prelila čašu bilo je odbijanje da provede odmor s njegovom majkom, što je Ronaldu posebno smetalo.

Pročitajte: Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez se venčali u tajnosti?

Pročitajte: U pravo vreme na pravom mestu- Radila je u butiku, a onda je jedan dan ušetao Ronaldo i promenio joj život

Ljubav je pukla, a kako to obično u životu biva, uvek naiđe neko kome majka milionera neće biti baš takav teret. Ni majka ni njegovo troje dece koje su rodile surogat-majke, čiji identitet javnosti nije poznat.

Kada je Heohrina Rodrigez ušla u Ronaldov život, mnogi su pomisli da je ona samo još jedna usputna lepotica s kojom je fudbaler rešio da se zabavi, međutim, ona je pokazala da i te kako zna šta hoće i kako da to dobije. Najplaćeniji fudbaler sveta je pored nje srećan već godinama, a ona je jedina žena za koju javnost zna, koja mu je rodila dete – ćerku Alanu Martinu, krajem 2017. godine.

Ko je Heorhina Rodrigez

Rođena je 27. januara 1994. u Buenos Ajresu, a rano se s porodicom preselila u španski gradić Jaka, gde ih je dovela očeva strast prema fudbalu. Ipak, otac lepe manekenke nije ni približno bio uspešan kao njen izabranik. Ubrzo je prekinuo igračku i započeo karijeru trenera. Heorhina je sa samo četiri godine znala da želi da bude balerina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgina Rodríguez (@georginagio) дана 17. Нов 2019. у 5:12 PST

– Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti – ispričala je jednom prilikom Heorhina za strane medije.

Iako obožava da pleše, odlučila je da se oproba i u modelingu.

– Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su u školi odjednom počeli da mi pričaju da sam lepa, da imam dobro telo i sama sam poverovala u to – otkrila je Ronaldova partnerka.

Na svom putu ka uspehu imala je brojne prepreke

Njena harizma nije prošla neprimećemo pa je ubrzo dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca da sledi svoj san. Zbog toga je odlučila da otputuje u Bristol, usavrši engleski jezik i zaposli se.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgina Rodríguez (@georginagio) дана 3. Окт 2019. у 11:00 PDT

Pročitajte: Ronaldo OVOM izjavom zadao svojoj dragoj BOLAN UDARAC – Evo šta kaže o ženidbi

„Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem”, priznala je Heorhina u ispovesti medijima.

Kada se vratila u Španiju, živela je sa sestrom jer nije imala sredstava da sama plaća stan. Zaposlila se kao prodavačica u „Gučijevoj” radnji u Madridu i upravo to je za njen život bilo presudno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgina Rodríguez (@georginagio) дана 1. Јан 2020. у 9:26 PST

Za vreme njene smene u radnju je ušetao Kristijano Ronaldo, a ona mu je asistirala pri kupovini. Nakon toga Ronaldo je uvek tražio da ona bude ta koja će mu pomagati kada dođe.

Osim što je posvećena najmlađem članu njihove porodice, Heorhina je prihvatila i stariju decu svog partnera, koju je dobio uz pomoć surogat-majki – devetogodišnjeg sina Kristijana Juniora i blizance Matea i Evu koji su rođeni u junu 2018. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgina Rodríguez (@georginagio) дана 25. Авг 2019. у 5:36 PDT


Mnogi smatraju da je za Ronalda Heorhinina posvećenost deci bila presudna. On ne skriva koliko mu je važna i svakodnevno objavljuju fotografije zajedničkih aktivnosti. Ipak, hoće li Heorhina uspeti da privoli slavnog Ronalda da ode pred oltar, ostaje nam da vidimo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgina Rodríguez (@georginagio) дана 13. Авг 2019. у 5:33 PDT

Komentari (0)

Loading