Blog

Skandal koji joj nisu oprostili: Pre udaje za kralja bila je u braku sa učiteljem iz srednje škole! (video)

Autor: | 16/09/2020

Skandal koji joj nisu oprostili: Pre udaje za kralja bila je u braku sa učiteljem iz srednje škole! (video)

Kraljica Leticija je oličenje glamura, svet se divi njenom stilu i držanju, ali njena priča nije ni nalik bajkama, već je započela skandalom...

Kraljica Leticija Ortiz Rokasolano, baš kao i Megan Markl ima drugačiju životnu priču. Ne dolazi iz porodice koja je bliska kraljevskoj, a njen život je bio daleko turbulentniji nego što pretpostavljate. Pre udaje za pripadnika kraljevske porodice imala je propali brak iza sebe. To isprva španski narod i nije prihvatio s oduševljenjem, ali s vremenom, ali i njenim pametnim odlukama, stekla je naklonost i ljubav svih.

Kraljica Leticija nije prekinula kontakt s bivšim suprugom

Njeno odrastanje, školovanje i život dobro su poznati javnosti, ali detalji oko braka s Alonsom Gererom puštaju se 'na kap'. Lepa Leticija rođena je 15. septembra 1972. u španskom gradu Ovijedu kao najstarija ćerka novinara Hesusa Hozea Ortiza Alvareza i medicinske sestre Marije de La Palome Rokasolano Rodrigez, koji su uz nju imali i ćerke Telmu i Eriku. Za Gereru se udala 1998., a brak s profesorom književnosti potrajao je tek godinu dana, ali ono što je od svega najzanimljivije je to da su i dalje, iako nisu u braku od 1999., u kontaktu.

Kraljica Leticija nije u sjajnim odnosima sa majkom kralja Felipea!

Volela ga je strastveno punih 14 godina, a brak je okončan posle samo jedne godine!

Kako piše u retkim novinskim člancima, Leticija Ortiz Rokasolano zaljubila se u svog profesora književnosti. On joj je predavao u srednjoj školi Ramiro de Maeztu, koju je pohađala u Madridu. Njihova ljubavna priča bila je vrlo strastvena i trajala je gotovo 14 godina. A potom su 1998. odlučili da svoju ljubav krunišu i brakom.

Iako njihov brak nije uspeo, jer su doživeli neuspeh posle samo godinu dana, ipak nisu prekinuli sve kontakte. Iako se Leticija u međuvremenu 2004. godine udala za budućeg španskog kralja, s bivšim suprugom ostala je u prijateljskim odnosima.

Kraljica Leticija na sastanke s bivšim vodi i sadašnjeg supruga

- Otkrio mi je tajnu koju niko nije znao. Rekao mi je da su on i kraljica i dalje prijatelji, da se i dalje druže - otkrio je autor knjige 'Leticija, nestrpljiva kraljica' Leonardo Faćio i objasnio:

- Rekao mi je da se ponekad susreću kako bi razgovarali, popili kafu ili uživali u večeri, na kojoj je uvek prisutan i kralj. Njihova veza trajala je toliko dugo da je na kraju završila prijateljstvom.

Upravo zahvaljujući činjenici da je kralj Felipe VI u potpunosti upoznat s celom situacijom, ali i samim Alonsom Gererom, španski mediji iz svega nisu mogli da izvuku nikakav skandal. Zato i ne čudi da im to nije preterano zanimljiva tema za pisanje.

Komentari (0)

Loading