Celebrity News

Darko Lazić sa verenicom u krilu, a u prvom planu novčanik!

Darko Lazić sa verenicom u krilu, a u prvom planu novčanik!

story

Darko Lazić i Marina Gagić imaju razloga za slavlje, jer zgodna mlada mama je napunila 21 godinu!

Darko Lazić i njegova lepa verenica su postali roditelji jednog malenog Alekseja u avgustu 2019. godine, a Marina je savršenu liniju vratila u rekordnom roku.

Od kada je postala mama, a i od kada je uplovila u romansu sa Darkom Lazićem, Marina Gagić je procvetala. Njen stil se drastično promenio, a preko noći je od stidljivog devojčurka postala žena čije se objave na Instagramu budno prate.

Darko Lazić zbog prekomerne težine morao na hitnu operaciju!

Stilizovana i doterana, Marina pažljivo bira odevne komade, a svaka fotografija koju objavi na Instagramu je pravi hit koji lajkuju hiljade njenih i Darkovih fanova.

Darko Lazić očigledno obožava svoju verenicu i ne žali para kada je ona u pitanju.

Tako je i za njen rođendan nastala jedna "spontana" fotografija, na kojoj Marina sedi u krilu svom voljenom. Ali, budnom oku njihovih fanova prvo što je "upalo u oči" nije lepota zgodne Marine, već nešto što se nalazilo na stolu.

Darko Lazić nikada iskreniji o svojim problemima, priznao da je koristio narkotike i da ga je Ana uhodila

Marina je za ovu specijalnu priliku izabrala kožnu mini haljinu koja uz nehajno vezan kaiš naglašava struk, a Darko Lazić je ostao veran jednostavnom i proverenom stilu - bela majica je idealna za sve prilike!

Uz čašu vina, nasmejani i raspoloženi, pozirali su za stolom, a na njemu se u prvom planu isticao "nabubreo" novčanik!

Iako im verovatno nije bila namera da i indirektno pokažu da ne oskudevaju u novcu, na "nesreću" u novčaniku su se nazirale "zelene novčanice".

- Darkane brate, al vire zelene iz novčanika! - samo je jedan od komentara na njihovu zajedničku fotografiju, ali monogo više je bilo onih dobronamernih koji su Marini i Darku poželeli sve najbolje.

https://www.instagram.com/p/B8IAsJWHZsp/

Darko Lazić se nakon teške saobraćajne nesreće suočio sa mnogobrojnim problemima

Darko Lazić se suočio sa smrću, život mu je visio o koncu, ali neke stare navike je teško iskoreniti iz života.

Folker nikada nije krio da su brza vožnja i motori njegova strast, ali to se ni malo nije dopalo njegovoj novoj devojci.

Iako mlada, Marina Gagić vrlo dobro zna šta želi i šta su joj prioriteti, te je, kako je pisala domaća štampa, u jednom trenutku u njihovoj vezi bilo napeto.

Marina Gagić je "ucenila" Darka i  zabranila mu da ikad više sedne na motor!

https://www.instagram.com/p/B8HbDZpHTHT/

Majka njegovog deteta zapretila je pevaču da će ga ostaviti ukoliko se ponovo oda porocima i ako kupi motor i ponovo krene da luduje.

- Kada je videla kuda to vodi, rekla mu je: “Dosta sam te trpela. Tvoje ponašanje je nedopustivo. Ako nisi dobar za sebe, nisi dobar ni za mene i dete. Prestani da ločeš više s drugarima i da se igraš sa životom i pod hitno sredi ishranu. Ne mogu da te gledam kako se uništavaš”.

On je prvo negirao da je njegovo ponašanje toliko loše, a kada je video koliko Marinu sve to potresa, obećao joj je da će dati sve od sebe i da je neće razočarati – rekao je izvor za jedan dnevni list.

Ali, izgleda da Marinina upornost i odlučnost daju rezultate, te je Darko Lazić krenuo da se menja.

https://www.instagram.com/p/B79HflVHmHd/

Zbog bolova u kuku i otežanog hodanja, Darku Laziću kilogrami su pravili velike zdravstvene probleme. Budući da ima samo 28 godina i da je otac dvoje dece, pevač je otišao na operaciju želudačnog bajpasa.

– Darko je smanjio želudac jer je to bio jedini način da se izbori s viškom kilograma. Darku je inače ozbiljno bilo ugroženo zdravlje zbog povišenog pritiska, tako da je postojao i rizik od infarkta. Imao je velike probleme kako sa kukom tako i sa pritiskom, a to je veoma ozbiljno - ispričao je neimenovani izvor za Scandal.

A što se tiće Marine, ona je zaista pokazala da i sa samo 21 godinom možete biti zreli i odgovorni, tako da je sve više onih koji smatraju da je Darko Lazić pronašao ženu koja će mu pomoći da ostane na pravom putu i biti uz njega i u dobru i u zlu.

https://www.instagram.com/p/B3G5UWpHJ1P/