Celebrity News

Nataša Bekvalac otkrila detalje prve veridbe

Nataša Bekvalac otkrila detalje prve veridbe

Nataša Bekvalac priznala da je prvi vereniči prsten dobila - u obdaništu!

U jeku kampanje za veliki koncert na Dan zaljubljenih, Nataša Bekvalac je ponovo govorila o ljubavi  otkrivši do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života. Prepoznatljiva po neposrednosti i humoru, Nata je gledaocima priznala da se nikada nije plašila braka, naprotiv.

- Ja nikad nisam imala dečka, ja sam uvek imala muževe. Ako ćemo dečka, kao dečka, to je bilo još u školici. Sećam se tog skandala, išla sam u zabavište i moja mama je dobila poziv da je napravljen skandal jer je Petar ukrao bakin prsten, rekla je ona gostujući u emisiji Amdži šou.

 

- Petru sam se ja dopadala, on se dopadao meni, ali ja sam mu rekla da mi ne možemo tako kao ostali, već da bismo mi bili momak i devojka da on mora mene da veri. To se ništa nije promenilo ni do dana današnjeg, upalilo je prvi put, priznala je lepa Novosađanka.

- Onda je Petar mučenik otišao kući i verovatno otvorio sef i uzeo porodično nasleđe, što je baka dala njegovoj mami i tako. Oni su videli da je prsten nestao, a prsten je bio kod mene i morala sam da ga vratim. To su nesrećne ljubavi od samog starta. Petar sada verovatno ima više sreće nego sa mnom, dodala je ona.

 

Nataša Bekvalac dobila starateljstvo nad ćerkom: Evo koliku alimentaciju će plaćati Lazukić

 

Pripreme za koncert joj oduzimaju dosta vremena, kao i mediji koji je neprestano prate, ali ona priznaje da su joj na prvom mestu majčinstvo i odrastanje ćerki Hane i Katje.

- Jako sam ponosna na Hanu, ona je Bogom dano dete. Sad ulazimo u fazu tih kritičnih godina. Sada ima 13 godina i sve je gruva, samo sam ja zaboravila kako je tad mene gruvalo, pa mi je sad sve to strašno. Nemam strahove, nije me dovela u situaciju da se nešto razočaram u nju. Sve su te stvari u granicama normale - dodala je Nataša u emisji Ognjena Amidžića.

 

Posle toga, prvi put je pred kamere stala i njena ćerka Hana Ikodinović iskreno govoreći o odnosu sa majkom.

- Ona je divna, nežna, brižna i iskrena. Stroga je, uhodi me, hakuje mi laptop, telefon, Instagram. Moja majka je haker, šta da kažem, ona ima uvid, ali snalazim se - priznala je Hana.

- Zahtevna je za školu, a ovako generalno nije. Mogu da izlazim do 10 uveče, volela bih da me malo više pušta. Pričamo stalno o simpatijama, otvorena je, pomaže mi - dodala je Natina tinejdžerka.

Nataša Bekvalac o mukama koje znaju sve mame tinejdžera: Pozvala sam Danila u pomoć

 

Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših žena na estradi, a slika iz tinejdžerskih dana dokazuje koliko se malo promenila. Iako tada smela brineta, u svojim mladim godinama izgledala je jednako aktraktivno. Danas neguje izgled seksipilne plavuše, a jedini detalj koji je napravio razliku između Nataše nekada i Nataše sada su naočare za vid koje lepa Barbika danas ne nosi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 28, 2020 at 3:32am PST

MAC 2020 muzički spektakl i modni promašaji: Nataša Bekvalac i Jelena Rozga savršeno stilizovane!