Celebrity News

Kim Kardašijan i Kanje Vest otvorili vrata novog doma: Ona priznaje da još nije ušla u bazen!

Kim Kardašijan i Kanje Vest otvorili vrata novog doma: Ona priznaje da još nije ušla u bazen!

Kardašijanovi pokazali milionima svojih pratilaca na društvenim mrežamasvoj novi porodični dom koji se našao na naslovnoj strani popularnog magazina “Architectual Digest”.

Kim Kardašijan i Kanje Vest pohvalili su se futurističkim dizajnom u kuće u Los Anđelesu od 60 miliona dolara, a Kim priznaje da još uvek nije koristila ogroman bazen koji je sam koštao 50.000 dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 3, 2020 at 10:54am PST

Kao razlog tome, Kim je navela da njena deca mnogo vole đakuzi, a pošto ga u kući nema, ona se postarala da od dva bazena koja su postojala na prethodnom imanju napravi jedan ogroman đakuzi.

Dok se ona priprema da uskoči u bazen, njen suprug se, izgleda, još uvek privikava na novi dom koji opisuje kao “futuristički belgijski manastir”.

Njihovo porodično gnezdo odiše ekstremnim minimalizmom i sve je u beloj i bež boji, osim sobe najstarije ćerke koja je pink.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 14, 2020 at 6:12pm PST

Kardašijanovima se očigledno sviđa novi dom, ali većina fanova je zatečena.

- Dosadno! Strašno! Šta zapravo treba da se gleda! Ludo! - neki su od komentara, ali ima i retkih kojima se enterijer mnogo sviđa - “Remek-delo”, “divno i šik”.

Poznati par je ovu kuću kupio za 20 miliona dolara 2013. godine, a ekstravagantno renoviranje je potrajalo skoro četiri godine. Od useljenja u vilu oni sa publikom s vremena na vreme dele detalje iz svog doma, ali najveći broj njihovih pratilaca na društvenim mrežama i dalje ne menja mišljenje.

Ipak, najbitnije je da šestočlanoj porodici odgovara ovaj stil i ne sumnjamo da će svojim vernim pratiocima uskoro otkriti još poneki detalj iz svoje bele vile.

 

Kim Kardašijan na bizaran način ukrasila dom za praznike (foto)

Kim Kardašijan je zaprepastila svoj milionski auditorijum i tokom novogodišnjih praznika. Iako su počeli da se privikavaju na ekstremni minimalizam, njihovi pratioci su očekivali da će tokom prazničnih dana dominirati crveni detalji.

Umesto toga, poznata rijaliti zvezda je otišla korak dalje i svoj dom dekorisala neobičnim belim predmetima. Pratioci su ih opisali kao "tufere" ili "tampone".