Celebrity News

Megan Foks opet razbesnela javnost bizarnim ponašanjem: Sina odgaja da bude žensko? (foto)

Megan Foks opet razbesnela javnost bizarnim ponašanjem: Sina odgaja da bude žensko? (foto)

Glumica Megan Foks ponovo mora da brani sina

Holivudska glumica Megan Foks (33) priznala je prošle godine da njen sedmogodišnji sin Noa ponekad nosi haljine u školu zbog čega ga drugari često zadirkuju.

Gostujući u emisiji “The Talk” ona je rekla da Noa obožava modu.

- On dizajnira, pravi modne kombinacije i vrlo je talentovan. Ponekad se i sam odeva u haljine, ali čak i ovde ima dece koja ga zadirkuju i govore da ne bi trebalo da nosi haljine ili ružičastu boju - rekla je glumica.

Paparaci su nedavno uslikali Nou sa ocem na dečijem rođendanu kada je  maleni dečak je bio obučen u haljinu princeze Elze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPER (@super.ru) on Feb 5, 2020 at 3:34am PST

Podsetimo, jedna od najseksipilnijih žena u Holivudu sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom ima tri sina i uvek ističe kako svoju decu odgaja tako da budu puni samopouzdanja i da sami biraju svoj put.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @famouskids_insta on Feb 5, 2020 at 2:59am PST

Meganin suprug, koji se proslavio u seriji Beverli  Hils”, deli njeno mišljenje i javno je stao u odbranu Noe još 2017. godine kada je Megan objavila fotografiju na kojoj Noa nosi haljinu upravo iz crtaća “Zaleđeno kraljevstvo”.

- Moj sin ima četiri godine i čuo sam da nekima smeta što nosi haljinu. Želim da im poručim da me baš briga šta oni misle. On ima četiri godine i ako želi da je nosi, nosiće je”, rekao je Brajan tada.

Fanovi ismevali sinove Megan Foks:

Žao nam je dečaka jer izgledaju kao devojčice (foto)

Američka glumica Megan Foks i ranije je nailazila na negodovanje svojih obožavatelja širom sveta koji su joj upućivali kritike zbog frizura koje je odabrala za svoje sinove.

Zvezda filma “Transformers” tada nije ni slutila kakvu će reakciju izazvati fotografija njenih mališana, Noe i Bodija, koji su mami pozirali sa dugom, raspuštenom kosom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on May 5, 2018 at 9:31am PDT

 - Da li su ovo devojčice ili dečaci? - pitali su se neki, a neki su išli i korak dalje.

-  Dečaci neće nositi haljine ili ružičasto ukoliko im neko ne kaže da je to u redu. Žao mi ih je. Divni dečaci, a tretirani su kao devojčice - napisala je tada jedna od Meganinih obožavateljki.

Ove postove Megan nije komentarisala.