Celebrity News

Đole Đogani s knedlom u grlu govori o bratu: Žao mi je Gagija

Autor: | 07/02/2020

Đole Đogani s knedlom u grlu govori o bratu: Žao mi je Gagija

Kada te muka natera prihvataš neke poslove i stvari za koje nisi nikada ni pomišljao da ćeš činiti. Tako je i Gagi Đogani silom životnih prilika izabrao rijaliti Zadruga, a njegov brat Đole Đogani nije srećan zbog toga

Đole Đogani već decenijama traje na muzičkoj i dens sceni, ali vrlo retko se njegov život vezuje za skandale i tabloidne priče. ipak, njegov rođeni brat Gagi Đogani je tema novinskih napisa, često u negativnom kontekstu

 

Đole Đogani u razgovoru za Blic Super TV, otkriva da mu izuzetno teško pada dok gleda rođenog brata Gagija Đoganija u rijalitiju "Zadruga".

Đole Đogani teško podnosi učešće svog brata Gagija u rijalitiju

S knedlom u grlu Đole Đogani priča o učešću svog brata Gagija u rijalitiju "Zadruga". Niako mu nije lako da gleda kako se prema njemu ophode, ali da je svetsan da je to jedini izvor prihoda za Gagija u ovom momentu.

- Nije mi svejedno dok ga gledam. Žalim ga u svakom slučaju. on je moj brat i volim ga. Pričali smo pre nego što je ušao unutra zašto se na to odlučio, ali svi znamo da je tamo zbog novca. 

- Rekao sam mu: "Ti si tamo meta. Svi će da te gađaju. Neko će da te pogodi sa strane, neko u sredinu, neko će da te poliva, neko će na tebe da viče. Samo se seti na kraju šta dobijaš. A to je jedna lepa svota novca, koju on ne može da zaradi sada na nastupima.

- On je napravio plan i rekao mi: " Mogu da izdržim i izdržaću!" Žao mi ga je, ali on je to odabrao. To je njegova odluka i ja to poštujem - kaže đole Đogani za pomenuti list.

Đole Đogani ne osuđuje nikoga, ali neke stvari ne može mirno da posmatra

Iako bratu ne zamera što se našao u rijalitiju, jer zna kakve životne okolnosti su ga na to navele, bratanici Luni neke stvari nije mogao da ne zameri.

- Luni sam zamerio jer se na početku svog pojavljivanja u "Zadruzi" prikazala potpuno drugačijom nego što je kod kuće. Ona je kod kuće mnogo drugačija, a tamo je bila malo opuštenija.

Ali kada smo videli šta druge devojke rade, ona je još i najbolja. Luna se samo zaljubila. Ali ja kao roditelj, odnosno stric, kod nas je to isto, nije mi biloo prijatno da je gledam u tim izdanjima - iskren je Đole Đogani.

U domaćoj štampi se provlačila priča da je sa bratom u dobrim odnosima, ali da sa Lunom nije.

- Ne čujemo se privatno. Vidimo se na rođendanima, proslavama. Ona je devojka koja ima svoj život. Vidimo se kod sestre na ručku, tamo nam je baza. Sve je u redu u našem odnosu - tvrdi Đole Đogani.

Đole Đogani je jedan od članova porodice koji kategorično nije želeo da uđe ni u jedan rijaliti

- Ne želimo da ogolimo naš život. Ne mogu da kažem nikada, ali ne bih mogao pod onim uslovima da živim. Da budem sa 40 ljudi koliko ih je tamo i da se derem. Gledam mog brata i ne mogu da izdržim više od pet minuta i da slušam to što pričaju - objasnio je Đole Đogani.

Đole Đogani ne vidi svoju decu u rijalitiju.

- Moja mlađa ćerka Marinala koja ima 25 godina peva bolje od mnogih na estradi, a ujedno je i prelepa. međutim ona kaže: "Tata, ne želim da budem na estradi, da budem pevačica." Ona predaje engleski jezik Kinezima i Japancima preko Skajpa. Dobro zarađuje. Ona peva za sebe i svog dečka. Ja sam presrećan zbog toga. Silvija je ostvarena žena isto - ističe ponosni otac.