Celebrity News

Vesna Đogani na Anabelinu zlobu odgovorila emocijama: Ovde sam odrasla i nije me stid! (foto)

Autor: | 14/04/2020

Vesna Đogani na Anabelinu zlobu odgovorila emocijama: Ovde sam odrasla i nije me stid! (foto)

Vesna Đogani, lepa supruga Đoleta Đoganija, živi miran i skladan porodični život, nasmejana i vedra, ali i takva na meti je zluradih komentara, ali od onih, najbližih

Rijaliti program u kojem se nalazi Luna Đogani, ali i njena majka i otac, Anabela Atijas i Gagi Đogani, mesto su u kojem se izgovaraju najgore reči, u kojem se istina izvrće na način koji odgovara samo gladijatorima u ovoj neobičnoj areni. Za pobedu se bori svim sredstvima.

Anabela Atijas je u jednoj emisiji javno isprozivala Vesnu rekavši: "Oženio je ženu koju je uzela Slađa ispod mosta da je odgaja. E tu ženu je oženio i napravio joj decu. Svi mediji znaju ko je Vesna bila"

I kao da život nakon igre pred kamerama rijalitija neće postojati, izgovaraju se reči pred milionskom publikom, ali ne lepe i pohvalne, već one koje gađaju tamo gde je svako ljudsko biće najtanananije - u emocije, u život, u detinjstvo.

Vesna Đogani je odrasla u siromaštvu, ali to nikada nije krila

Njeni dečji dani su bili obojeni smehom i igrom, pa i onda kada je imala samo "parče hleba i parče neba".

Na svom Instagramu, Vesna je ponosno podelila fotografije baš iz tog kraja, onog gde nije bilo previše novca, ali je bilo pregršt ljubavi. Ponosna na ono što je bila i na ono što je postala.

 

Njene reči su dirnule sve koji su imali sličnu priču i koji znaju koliko je težak put koji su morali da pređu.

- Ja sam Vesna Đogani. Oblakovska 43. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rođena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san - započela je Vesna Đogani svoju emotivnu i iskrenu priču:

- Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali izmađu dve vatre. Šetali se. Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slušamo najlepšu muziku. Voleli smo tu buku.

- A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečje srce. Isprljala san. Isprljala dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom.

- Zar neko može da te osudi, samo zato što si živela ispod mosta. Imala parče hleba i parče neba. Tužna sam zbog toga. I zato sam došla tu. Ne zbog sebe, nego da podržim devojčicu koja plače u meni. Da se izvinim mom mostu, jer znam da ga to boli.

Jer jedino on zna ko sam ja. Koji su moji snovi. I da me niko nije pokupio, nego mi je on pokazao put kojim da idem. I da danas budem ovo što jesam. Uspešna, mirna žena. Sa puno ljubavi oko mene. Sa publikom koja se veseli sa mnom, ponekad plače. I moj glas ih smiruje. I oni ne daju na moj most. Ne daju suze da mi teku. Hvala predobri moji ljudi...

- Sada sam mirna jer sam dobila sve odgovore. Moj most. Moja ljubav. Moje detinjstvo - poručila je Vesna, iskreno i s puno emocija.

PROČITAJTE I: Kao na filmu: Vesna Đogani je imala teško detinjstvo, ali je njena sudbina dobila NEOČEKIVAN OBRT

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djordje Djogani (@djoganivesna) дана 13. Апр 2020. у 12:43 PDT

Od devojčice koja je spletom okolnosti odrastala u sirotištu, Vesna Đogani postala je pevačica koju mnogi znaju, slušaju i vole. Kada je napunila godinu dana njena majka Sretena je jedva sastavljala kraj sa krajem. Zatrudnela je vanbračno sa Vesninim ocem čiju podršku nije imala.

Sretena je bila primorana da usred nemaštine ćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj. Nakon kratkog života u domu usvojio ju je bračni par, a kontakt sa majkom je stalno održavala. O toj sferi života nije mnogo govorila. Nije se stidela, ali je neke tuge ostavila za sobom.

Vesna Đogani je kao tinejdžerka krenula s plesom i to baš u grupi koju je vodio Đole Đogani.

Slučajno, ili pak zato jer su se zvezde nasmešile upravo njoj, devojčici iz Oblakovske 43 koja je imala velike snove.

Bila je jedna od najboljih polaznica. Ljubav između Đoleta i nje se desila, ali tek kada je on okončao svoj brak sa Slađom Đogani. Ubrzo su se venčali i dobili dvoje dece, sina Adrijana i ćerku Lauru.

PROČITAJTE I: Vesna i Đole Đogani – Strast i posle 20 godina

https://www.instagram.com/p/Bj1eUB4ju_n/?utm_source=ig_embed

Na njenu iskrenu priču koju je podella sa velikim brojem fanova na Instagramu, odreagovale su i njene koleginice i prijateljice.

Slađa Alegro joj je uputila divne reči podrške, jer ju je iskrenost Vesne Đogani duboko dirnula:

- Dušo dobra, znam te... Ne tako dugo, ali tako te osećam kao da te znam oduvek. Pričamo, često pričamo o svemu. Umeš da slušaš, umeš da osećaš. Znaš kako znam? Slušaš jer me nikada u razgovoru nisi prekinula, da bi ti došla do izražaja, to je kultura i vaspitanje.

- Osećaš, jer znam kako me gledaš dok pevam, dok igramo skupa, to je ljubav. Poštovanje se to isto zove. E o tome je ovde reč. Ti si jedna čista duša, tako i svoju decu podižeš, tako i gledaš u svog supruga.

- Tvoje oči i tvoj iskren osmeh to kazuju nama. Živi svoj san, živi svoju ulogu majke i žene, i pevaj nam, dugo, dugo, to je jezik koji mi želimo od tebe - poručila je Slađa Alegro.

Na njenu priču nije ostala imuna ni Seka Aleksić, jer ni njena životna priča nije bila laka. Prepoznala se u Vesninoj emociji i onome što je želela da poruči čitavom svetu.

- Draga moja Vesna, veoma slična priča iz detinjstva prati i mene, možda još malo tužnija, jer je mene zadesio i rat! Moram da te podržim, jer iz tvojih reči osećam ljubav, veru i istinu!

- Postoje ljudi koji veruju u snove i idu ka cilju ostvarenja istih, a postoje i oni kojima ništa nije sveto... Nemoj da te dotiču takvi, nemoj da padaš u očajanje, jer te nikada neće razumeti. Zašto? Zato što ne govorite istim jezikom... tvoj jezik je jezik ljubavi, a niihov jezi je jezik zlobe, zavisti i mržnje.

- Uživaj sa svojom porodicom i nemoj da dozvoliš da te bilo ko i bilo šta remeti u tome! Pomoli se za ljude koji te vređaju da im Bog omekša srce i podari ljubav. Šaljem ti zagrljaj kao sestra sestri - napisala je Seka Aleksić.

Vesna Đogani nije od onih žena koje zbog trenutnog statusa zaboravljaju ko su i odakle su potekle. 

- Nemam dadilje, kuvarice i kućne pomoćnice, nemam nikakvu pomoć jer stižem sve sama. Vremenom sam shvatila da mi smeta kada mi se tu neko mota po kući. Zapravo, sve je to stvar rutine, samo su nas starije drugarice i sestre plašile da je to nešto teško, a to su zablude. Zapravo ti si se odlučio na odgovornost braka i odgajanja dece, a i Đole mi pomogne - ispričala je Vesna jednom prilikom, onako lagano, s osmehom, na način na koji umeju samo oni koji znaju šta znači živeti život na margini, odrastati u siromaštvu, a ipak ne zaboraviti najvažniju stvar na svetu - da bude čovek, biće koje voli i prašta.

Komentari (0)

Loading