Celebrity News

Vuk Kostić i Ana Mihajlovski proslavili pola godine ljubavi!

Vuk Kostić i Ana Mihajlovski proslavili pola godine ljubavi!

Jedan od najlepših parova na domaćoj javnoj sceni, Vuk Kostić i Ana Mihajlovski proslavili su šest meseci veze, a kako nalaže trenutna situacija, jubilej su obeležili samo putem video poziva...

 

Glumac Vuk Kostić i voditeljka Ana Mihajlovski, izgleda da jedva čekaju kraj epidemije kako bi se ponovo videli.

Iako se nisu sreli već više od mesec dana, kako saznaje "Svet", njih dvoje su neprestano u kontaktu.

Po izbijanju epidemije, Vuk je odlučio da ode sa majkom u vikendicu. Kako je pomenuti portal ranije preneo, Vuk je veoma privržen majci, naročito zato što nakon očeve smrti brine o njoj.

Ipak, razdvojenost izgleda da nije mnogo uticala na snažne emocije koje su se rodile između Vuka i Ane, te su oni nedavno proslavili pola godine veze. To su učinili, kako i dolikuje situaciji, putem video poziva.

- Vuk je u svojoj vikendici na Savi, gde je sklonio i majku koja je osetljivog zdravlja. Slobodno vreme koristi da uživa u prirodi, stalno je na vodi, peca. Ana je kod kuće sa decom. Oboje su opasnost od zaraze ozbiljno shvatili i kako bi zaštitili porodice napravili su pauzu u viđanju. No, to ih nije sprečilo da šest meseci veze proslave putem video poziva - rekao je izvor blizak paru za "Svet".

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Vuk Kostić se oglasio nakon razdvajanja sa Anom: Vreme je da se podvuku neke crte, sad ne volim!

- Vuk i Ana se već mesec i po dana uopšte nisu videli. Redovno se čuju, ali su rešili da naprave malu pauzu. Otkako je proglašeno vanredno stanje, oni su odlučili da se svako posveti svojoj porodici, a da vezu trenutno stave na stend-baj.

- Vuk je veoma privržen majci, naročito zato što nakon očeve smrti brine o njoj. Budući da je starija populacija najugroženija pandemijom korona virusa, on ne želi da svojom neopreznošću ugrozi majku - dodao je isti izvor.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Mihajlovski otkrila šokantne detalje iz privatnog života, ali gde je tu Vuk Kostić?

Slatki Anin smeh i tokom karantina

Podsetimo, dugo se nagađalo i šuškalo da su lepa voditeljka Ana Mihajlovski i poznati glumac Vuk Kostić u vezi. Razna pisanja medija oni nisu ni potvrđivali niti demantovali, već su se u jednom momentu pojavili zajedno u javnosti.

Bilo je više nego očigledno da su srećni i zaljubljeni. I, sve je krenulo nabolje u njihovim životima, a onda je vanredno stanje primoralo lepi par da se razdvoji.

- Vuk je odlučio da bude u izolaciji, da se ne kreće po gradu, pa čak i da se ne viđa sa Anom. Sa druge strane, ona ima troje dece, dve ćerkice i sina, pa ni njoj nije do izlazaka, osim što mora do prodavnice ili apoteke. Tim više što sada ima slučajeva i da su deca zaražena korona virusom - ističe izvor.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Mihajlovski više nije mršava, nabacila je koji kilogram i izgleda perfektno! (foto)

- Nije to ništa čudno. Oni su odgovorni ljudi, imaju svest o ozbiljnosti stanja u kom se nalazimo i bezbednost porodica su stavili ispred svojih želja. Njih dvoje su se baš našli i odlično se razumeju. Naravno, nije im lako. Žele da budu jedno sa drugim, ali su na pauzi do daljnjeg.

- Oni su stalno na vezi. Vuk je pravi džentlmen. Stalno pokazuje Ani koliko mu je stalo do nje, a sada gleda da joj stalno priređuje neka iznenađenja. Svakog dana je zasmejava preko video-poziva - zaključuje izvor.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Od bede do glamura: Ovako je nekada živela poznata lepotica Ana Mihajlovski

Komentari (0)

Loading