Celebrity News

Seka Aleksić napadnuta: Ne sudim i ne osuđujem nikoga!

Seka Aleksić napadnuta: Ne sudim i ne osuđujem nikoga!

Seka Aleksić ponovo se našla u jeku žestoke rasprave na društvenim mrežama, a ovoga puta povod je bio komentar jednog pevačicinog pratioca kome je bilo nejasno kako Seka u isto vreme tvrdi da veruje u Boga i podržava homoseksualce

 

Pevačica Seka Aleksić i pored brojnih svakodnevnih obaveza i brige sa supruga Veljka i sinove, nikada ne zapostavlja svoje pratioce na društvenim mrežama i komunicira sa njima.

Čak i kada su komentari negativni, popularna pevačica ni njima ne ostaje 'dužna'.

Nedavno je oštro odgovorila jednoj grupici pratilaca koji su uputili poruke kritike na račun njenog supruga Veljka Piljikića. Napali su ga što se tokom karantinskih dana nije ošišao niti obrijao.

Šta im je Seka Aleksić odgovorila, pročitajte u nastavku:
Seka Aleksić besna jer su joj kritikovali muža: Primitivni ste i nevaspitani!

Seka Aleksić se ponovo našla u jeku žestoke rasprave na Instagramu.

Naime, Seka je poznata i kao osoba kojoj je religija veoma bitna u životu i upravo zbog toga je jedan pratilac 'prozvao'.

Njemu je bilo nejasno kako neko može istovremeno da tvrdi da veruje u Boga i podržava homoseksualce.

- Ako ste vernik, kao što govorite, onda znate da je sve ljude koji hodaju zemljom stvorio Bog. Ja im nisam određivala seksualna opredeljenja. Ljude delim isključivo na dobre i loše. Ne sudim i ne osuđujem nikoga jer je to strašna stvar. Kao vernik to bi trebalo vrlo dobro da znate. Sigurna sam, takođe, da kao vernik znate šta je Isus rekao na gori: “Ne sudite da ne budete osuđeni” - napisala je Seka na Instagramu i dodala:

- Nakon što kaže da ne treba osuđivati druge, Isus dodaje da im treba praštati grehe. To vam piše u Jevanđelju. O čemu dalje da raspravljamo? Zar ja da sudim koja imam toliko grešaka? Zar ja da se nekome petljam u život i opredeljenost? Zar mislite kada odete na strašni sud da će da vas pitaju što je taj i taj gej? Neće! Pitaće vas šta ste vi učinili loše i zašto.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Seka Aleksić ima moćnu poruku: Pohlepa i prokletstvo je veća bolest od korone!

- Da ne dužim dalje i ne smaram vas možda odgovorom koji ste tražili. Ja ne sudim i ne osuđujem. Ja praštam i molim se. Živite u sreći i želim da vaše srce Bog oplemeni i podari vam mir - zaključila je pevačica.

Za svoje opširno objašnjenje pokrenute teme, Seka je još jednom izazvala lavinu pozitivnih komentara.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Svi misle da je njen život bajka, ali istina je drugačija! Seka Aleksić otvoreno o putu kroz trnje do zvezda

Komentari (0)

Loading