Celebrity News

Seka Aleksić od Veljka dobila predivan poklon: Moj suprug čini da se osećam sjajno!

Seka Aleksić od Veljka dobila predivan poklon: Moj suprug čini da se osećam sjajno!

Popularna pevačica Seka Aleksić često na društvenim mrežama deli trenutke koje provodi sa svojim suprugom, Veljkom Piljikićem. Ovoga puta, na svom Instagram nalogu pohvalila se čudesnim gestom koji joj je priredio za vikend. 

Seka Aleksić pored brige za supruga Veljka i sinove Jovana i Jakova uvek nađe vreme za svoje pratioce na društvenim mrežama i često sa njima deli momente iz privatnog života, ali i razmišljanja o ljubavi, prijateljstvu i mnogim drugim temama.

Budući da fanovi često komentarišu izgled njenog supruga, Seka je u proteklom periodu isticala da se njih to ne tiče i odlučno stala u Veljkovu odbranu. Svima koji su uputili negativne reči na račun Veljkovog izgleda, pevačica je poručila da su primitivni, nevaspitani i da jednostavno produže dalje.

Čudesno iznenađenje od Veljka - Moj suprug čini da se osećam sjajno!

Takođe, poznata pevačica nekoliko puta je istakla da za sreću nije bitan fizički izgled. Posmatrajući gestove njenog Veljka, Seka Aleksić tretirana je kao kraljica, a tome je posvedočilo i iznenađenje koje je popularna pevačica dobila ovog vikenda.

Naime, radi se o prelepom buketu divnog, raznobojnog cveća.

- Moj suprug čini da se osećam sjajno! Blagoslov je imati takvu srodnu dušu pored sebe. Svaki put se zaljubim u njegove znake pažnje i ljubavi, iz početka...

NE PROPUSTITE:
Seka Aleksić dirljivom porukom čestitala Veljku godišnjicu braka: U životu je teško sresti srodnu dušu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on May 18, 2020 at 12:01am PDT

 Seka Aleksić  - Ljubav je jedini lek za dušu!

Popularna pevačica Seka Aleksić ne krije koliku podršku i ljubav dobija od svog supruga Veljka Piljikića. Često na društvenim mrežama možemo pročitate emotivne poruke koju mu Seka upućuje, a njene reči dotiču i najtvrđa srca.

Tako je pre nekoliko dana na „Instagramu” zahvalila svom voljenom Veljku za svu bezuslovnu ljubav i podršku koju joj pruža.

Prisetimo se jedne od poruka koju mu je uputila Seka.

– Bez razmišljanja i na poverenje dajem ti ove ključeve. Jedni su od srca, drugi od kola. Ali zapamti, u oba slučaja ovo mora biti sugurna vožnja. Doba ljubavnih rolerkostera je odavno prošlo – napisala je Seka u poruci upućenoj voljenom suprugu i dodala:– Ako je već život nemiran okean, budi moja mirna luka, blag talas, sigurna i duga vožnja u beskraj. Vozi onim našim putem, putem kojim se ređe ide. Kada već znamo da nam je odredište svima isto, vozi putem koji biraju voljeni i ostavljajmo tuda tragove. 

– Učini da ti verujem kuda me vodiš. Učini da ne poverujem da ima kraja putu, ne pitajući za sutra, ne misleći o juče… Samo, uživajući u vožnji – zaključila je pevačica.

NE PROPUSTITE:
Svi misle da je njen život bajka, ali istina je drugačija! Seka Aleksić otvoreno o putu kroz trnje do zvezda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Feb 26, 2020 at 10:44am PST

Komentari (0)

Loading