Celebrity News

Saša Kovačević zaljubljen do ušiju: U meni se budi lik iz ruskih romana! (video)

Saša Kovačević zaljubljen do ušiju: U meni se budi lik iz ruskih romana! (video)

Saša Kovačević objavio još jednu baladu sa latino ritmovima koja je oduševila njegovu vernu publiku. "Moja malena" je kao i ostale pesme s projekta "Metamorfoza" snimljena u Dominikanskoj Republici

 

Pop zvezda Saša Kovačević, samo nekoliko dana posle prve objavljene pesme „Pantera” s projekta „Metamorfoza”, predstavio je publici još jednu numeru.

„Moja malena” je prelepa balada sa dosta latino ritma, a prati je spot s ljubavnom pričom.

Saša Kovačević i njegov tim uvek daju maksimum i kada stvaraju pesme i kada snimaju spotove. Sudeći prema reakcijama Sašinih obožavalaca, nove pesme s potpuno novim zvukom i ritmom prevazišle su sva očekivanja autorskog tima.

Saša Kovačević „Moja malena”:

Za ekranizaciju spota zaslužna je i tropska atmosfera Dominikanske Republike, gde su i snimljeni spotovi za projekat „Metamorfoza”.

Muziku za novu pesmu pisala su braća Saša i Rade Kovačević, dok je za tekst bio zadužen Miloš Roganović. Zanimljivo je to što su na ovoj pesmi sarađivali s muzičarem Romeom Santosom.

NE PROPUSTITE:
Oluja strasti! Saša Kovačević u zagrljaju seksi pantere!

Inače, „Metamorfoza” je projekat koji uključuje četiri pesme – „Pantera”, „Ona”, „Moja malena” i „Afera”. Njegov autorski tim najavio je da će u narednom periodu pomenute pesme predstaviti kako na srpskom jeziku, tako i njihovu špansku verziju.

Kako izgleda zgodni pevač u zagrljaju seksi pantere, pogledajte u spotu:

Saša Kovačević o devojci Zorani: Nijedna nije kao ona! 

Saša Kovačević važi za pevača koji svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, te niko ne zna kakva je njegova veza sa Zoranom Tasovac.

Međutim, kako za sve postoji prvi put, tako je i zgodni pevač nedavno napravio presedan i ispričao kako su njih dvoje provodili vreme u karantinu. Otkrio je i da je veoma srećan otkako je s njom u vezi.

- Prvih 15 dana, kada je sve ovo počelo da nam se dešava, pomirio sam se sa činjenicom da ne mogu da treniram u teretani. Međutim, nisam mogao da izdržim. Uz pomoć moje devojke Zorane došao sam na ideju da napravim svoju teretanu kako bih mogao da ostanem u formi. Inače, uz njeno kuvanje sigurno bih nabacio nekoliko kilograma.

NE PROPUSTITE:
Saša Kovačević: ODAVNO SAM SPREMAN DA POSTANEM OTAC!

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on Jan 14, 2020 at 1:46pm PST

- Ispunjavala mi je svaku želju što se obroka tiče. Sve što sam poželeo da jedem, ona mi je spremala. Moram da pohvalim svoju devojku jer nijedna nije kao ona. Zorana je veoma vredna. U svemu se slažemo. Baš smo se našli. Ne postoji osoba koja me poznaje, a da nije rekla da je Zorana prava devojka za mene i da nikada nisam bio srećniji.

Kako izgleda zaljubljeni par, pogledajte OVDE.

Pošto je popularni pevač otkrio koliko je zaljubljen, znači da je sa pravim zadovoljstvom otpevao stihove za pesmu "Moja malena"...

Gledam kako si lepša
Svakog novoga dana,
A juče si lutko bila lepša od svih
U meni budi se lik iz starih ruskih romana,
Što je lud je za tobom,
Ma luđi od svih...

NE PROPUSTITE:
Saša Kovačević iskreno o vezi sa Zoranom, a evo kako se slaže sa njenom ĆERKOM

Komentari (0)

Loading