Celebrity News

Rešili da se skuće: Ana Sević i Danijel bacili oko na skupocenu vilu!

Rešili da se skuće: Ana Sević i Danijel bacili oko na skupocenu vilu!

Prema pisanju domaćih medija pevačica Ana Sević i Danijel Nedeljković nedavno su navodno „bacili oko” na luksuznu vilu gde će nastaviti zajednički život

 

Zgodna pevačica Ana Sević i njen izabranik Danijel Nedeljković nedavno su obnovili romansu, a izgleda da ih je samo vanredno stanje zaustavilo u planovima da svoju vezu podignu na viši nivo.

Neposredno pre početka krizne situacije u zemlji, krenula su „šuškanja” da par planira uskoro da stane na „ludi kamen”.

Priču je dodatno „podgrejao” snimak emisije „Paparaco lov” kada su Ana i Danijel snimljeni kako u nekoliko navrata posećuju salone koji prodaju opremu za kuću, te je zaključak da otpočinju zajednički život.

NE PROPUSTITE:
Ana Sević i njen izabranik Danijel ponovo u ljubavi! Počinju zajednički život?

Ali, gde?

Odgovor na to pitanje, danas su dali domaći mediji.

Naime, pevačica Ana Sević i Danijel kupuju luksuznu kuću u kojoj će zajedno živeti.

– Danijel je pronašao fenomenalnu kuću na Senjaku, u elitnom delu prestonice. Vlasnicima se žuri, pa bi je prodali za oko 700.000 evra, iako ona vredi mnogo više, s obzirom na kvadraturu i lokaciju. Potrebna je restauracija cele vile, fasade, spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, dvorišta - rekao je izvor za „Alo” i dodao:

– Danijel je vodio arhitekte, kao i podizvođače radova, da pogledaju, a njihova je procena da u kuću treba da se uloži još najmanje 300.000–400.000 evra, ne računajući nameštaj i sve ono što dolazi na kraju.

Isti izvor je otkrio da je, navodno, Danijel nedavno vodio i svoju devojku u obilazak vile, ali i drugih kuća na Senjaku kako bi zajednički pronašli onu pravu.

NE PROPUSTITE:
Ana Sević se udaje? Vreme je za drugi brak?

Korona promenila planove

Ana Sević i Danijel kupuju luksuznu kuću, a što se venčanja tiče, izgleda da će i toga biti uskoro...

Izvor blizak poznatom paru otkrio je nedavno kakvo venčanje priželjkuje ovaj par.

– Ana i Danijel će se venčati i organizovati svadbeno veselje u Beogradu. Njihova želja je da svadba bude velika i da tog dana budu s njima svi njihovi prijatelji, saradnici i rodbina. Ana i Danijel već traže odgovarajući prostor za svadbu, prave polako spisak zvanica, a ona gleda po katalozima venčanice. Lorena se posebno raduje da vidi mamu u venčanici – rekao je izvor za „Pink.rs” i dodao:

– S obzirom na to da je Ana veliki perfekcionista, ne sumnjam da će svadba biti glamurozna, osmišljena do detalja i da će sve izgledati čarobno i nezaboravno.

Ana nije ni potvrdila ni demantovala ove navode pošto već neko vreme izbegava komentare koji imaju veze s njenim privatnim životom.

– Ne bih ništa da komentarišem. Svi naši planovi odloženi su zbog vanredne situacije. Hvala na razumevanju – rekla je pevačica.

NE PROPUSTITE:
Ana Sević otkrila DETALJE POMIRENJA sa Danijelom

Komentari (0)

Loading