Celebrity News

Katarina Grujić: Još uvek živim s roditeljima i osećam se detinjasto zbog toga!

Katarina Grujić: Još uvek živim s roditeljima i osećam se detinjasto zbog toga!

Katarina Grujić još uvek živi u porodičnom domu na Voždovcu

Poznata pevačica Katarina Grujić nedavno je napunila 28 godina, a kako je sama rekla, sve svoje snove je ostvarila. Samostalan život nije bio među njima – Katarina još uvek živi u porodičnom domu. San većine mladih jeste da se osamostale i napuste porodični dom čim se za to ostvare uslovi. Najčešće prepreke su finansijske prirode, pa ostaju kod roditelja i duže nego što bi želeli. Pevačica Katarina Grujić srećna je što nema taj problem, ali je ipak odlučila da ostane u porodičnom domu na Voždovcu.

– Za sada živim u porodičnoj kući na Voždovcu i osećam se i dalje detinjasto i lepo! Naravno da je vreme da kupim sebi nekretninu, ali pošto sam veoma zahtevna, to će ići teže. Sviđaju mi se Dorćol i Vračar, videćemo – rekla je za „Alo!” Katarina koja je sanjala o nekretnini u „Gradu svetlosti”.

NE PROPUSTITE:
Obožava luksuz! Katarina Grujić gradi bazen u dvorištu kuće!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 4. Мај 2020. у 11:56 PDT

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić otkrila koliko pari skupocenih cipela poseduje u svojoj kolekciji (foto)

Katarina uživa da vreme provodi u Parizu pa je tako došla na ideju da kupi sebi nekretninu u kojoj može da uživa kad god to poželi.

– U Parizu ne postoji nijedna stvar koja mi se ne dopada. Parižani su veseli i divni, svaki put se osetim dobrodošlom. To je najlepši grad u Evropi. Pikirala sam da tamo kupim stančić, pa da odem kad mi se ćefne i sigurno ću to ostvariti – rekla je Katarina za domaće medije svojevremeno i otkrila da uživa da šeta Šanzelizeom.

Kaća Grujić –  Rođena sam da se razlikujem

 

Pre nekoliko nedelja, u intervjuu za magazin „Story" Katarina Grujić je otkrila da je tokom pandemije koronavirusa, mnogo vremena provodila u razgovoru sa roditeljima. Kako kaže, prisećali su se anegdota iz prošlosti. Priznala je da su, uprkos specifičnoj situaciji, imali isključivo konstruktivne rasprave.

– Specifična stanja uzrokuju napetost, pa onda i konflikte koji su nepotrebni. Naše rasprave umeju da budu i te kako žučne, ali su uglavnom konstruktivne. Sreća je, međutim, u tome da smo vrlo razumni ljudi, kuća je velika, a tu je i dvorište pa se rasporedimo – rekla je Kaća za naš magazin i otkrila da je od oca nasledila osobinu da ne voli da gubi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 20. Мај 2020. у 11:15 PDT

NE PROPUSTITE:
Katarina Grujić ponovo sebe obradovala skupocenim poklonom?!

–   Devojka sam koja je rođena da bude drugačija, da pobeđuje i bude najbolja. Izuzetno sam uporna, ponekad tvrdoglava, ali umem da poslušam iskusnije i mudrije od sebe. To me je naučilo da, i kada padnem ili izgubim, ne odustajem, ne ljutim se, već se hrabro dignem, nastavim dalje još snažnija. Takav je i moj otac, odvažan, hrabar, mudar, vredan, ponosan... Znate, rođena sam i odrasla u bogatoj porodici. Ne volim to da ističem, ali vam sada to napominjem iz razloga što sam mogla da postanem potpuno drugačija – bahata, razmažena, lenja. Ali ne, odlučila sam da budem svoja, da radim, stvaram, ginem ako treba. Zato je uspeh neminovan.

Komentari (0)

Loading