Celebrity News

Okršaj bivših supružnika: Drastičan potez Ane Sević

Okršaj bivših supružnika: Drastičan potez Ane Sević

story

Ana Sević tužila Darka Lazića zbog neisplaćenih alimentacija

Ana Sević i Darko Lazić prošle godine pridružili su se grupi razvedenih. Iako su u braku dobili ćerku Lorenu, nisu uspeli da život nastave zajedno, pa je svako krenuo svojim putem. Mada su naglasili da ostaju u prijateljskim odnosima, čini se da se situacija promenila.

– Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu. O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje – rekao je Darko za domaće medije nakon zvanično potpisanog razvoda.

NE PROPUSTITE:
Rešili da se skuće: Ana Sević i Danijel bacili oko na skupocenu vilu!

Ipak, čini se da je prijateljstvo nakon razvoda bila samo priča za javnost. Kako prenose mediji, Ana je rešila da podnese tužbu protiv Darka zbog neplaćenih alimentacija. 

– Ana je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerke. Budući da njih dvoje nisu u braku više od dve godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, pa je Ana rešila da novac potraži pravnim putem – rekao je izvor za „Alo!”.

NE PROPUSTITE:
Bivši supružnici Ana Sević i Darko Lazić imali tajni susret, pa uradili ovo

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 7. Мар 2020. у 1:21 PST

Ana Sević podnela je tužbu u najstrožoj tajnosti i advokte zamolila za diskreciju

– Ana ne želi da javno blati oca njene ćerke kako ne bi povredila osećanja malene Lorene. Ona samo želi da naplati ono što joj po zakonu pripada u iznosu koji je sud odredio. Budući da od razvoda Lazić nije dao ni dinara, Ana sada potražuje oko 8.000 evra – objašnjava izvor.

– Ana nije želela da ga tuži ranije, a onda je doživeo i tešku saobraćajnu nesreću. Tada joj je jedino bilo važno da se izvuče, ali budući da je sada dobro i da nastupa, da zarađuje, vreme je da svoje obaveze prema ćerki izmiri – tvrdi izvor.

NE PROPUSTITE:
Ovako izgleda dom u kojem su živeli Ana Sević i Darko Lazić (foto)

– Zaista ništa ne bih komentarisala. O svom privatnom životu nikada nisam želela da pričam javno, pa će tako biti i ovoga puta. Nadam se da me razumete – rekla je Ana ovim povodom.

Darko Lazić spreman da drugi put stane pred oltar


Pevač Darko Lazić prošao je kroz veoma turbulentan životni period. Nakon teške saobraćajne nesreće, koju je preživeo u oktobru 2018. i od koje se još uvek oporavlja, u junu naredne godine dobio je sina Alekseja s verenicom Marinom Gagić.

Iako se spekulisalo da Darko i Marina imaju brojne nesuglasice zbog kojih im preti rastanak, istinu je 28-godišnji pevač otkrio u razgovoru za magazin „Story”. Ne samo da ne planiraju da se rastanu već će, kao što je to Darko i ranije najavljivao, uskoro stati pred oltar.

– Kod mene nema mnogo priprema, u stanju sam u danu da sve isplaniram. Ono što za sada znam jeste da ćemo ugostiti više od 800 zvanica, da ćemo angažovati tri-četiri benda i da će slavlje trajati dva dana. Prvi put kad sam se ženio nisam imao veliku svadbu iako mi je to bila želja. Zato ću sada ispoštovati sve tradicionalne običaje – ispričao je Darko za naš magazin nedavno i istakao da je sin u njihov život doneo novu radost:

Foto: Petar Đorđević

– Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh).

Komentari (0)

Loading