Celebrity News

Novi Severinin potez zbunio sve: Kraj ljubavi u koju je malo ko verovao?

Novi Severinin potez zbunio sve: Kraj ljubavi u koju je malo ko verovao?

Brak Severine i Igora u ozbiljnoj krizi?

Kada je, u maju 2015. godine, jedna od najvećih zvezda regiona Severina Vučković priznala da je srećno zaljubljena i da se zabavlja sa Igorom Kojićem, malo ko je toj ljubavi predviđao sjajnu budućnost.

I mediji i javnost osudili su njihovu vezu na propast, pre svega zbog razlike u godinama. Naime, popularna pevačica starija je od nekadašnjeg golmana petnaest godina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 1. Апр 2020. у 12:38 PDT


Iako je Severina izjavila da je zaljubljena do ušiju i da joj se čini da to traje čitavog života, mnogi su njenu novu romansu smatrali još jednom prolaznom avanturom. Uprkos svim izazovima oni su svoju ljubav uspevali da sačuvaju ali već neko vreme se šuška da je brak Severine i Igora u ozbiljnoj krizi.

Gde ima dima ima i vatre: Brak Severine i Igora u ozbiljnoj krizi

Otkad su krenula nagađanja da u odnosima poznatog para postoje sve veće nesuglasice koje ne uspevaju da reše, sve oči su uprte u njih. Pošto se ni Severina ni Igor nisu izjašnjavali na ovu temu, svi budno prate njihove „Instagram” profile. 

PROČITAJTE: SUD DONEO ODLUKU - Severina i Igor Kojić dobili ZABRANU koja se tiče pevačicinog sina

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 23. Мај 2020. у 12:56 PDT

PROČITAJTE: Severina i Igor Kojić – Žele sve da probaju kako bi imali decu

I konačno se nešto dogodilo – Severina i Igor se više ne prate na „Instagramu”! Kako je donedavno jedina osoba koju je poznata pevačica pratila bio njen suprug, i obratno – Igor je pratio samo šta njegova supruga radi na društvenim mrežama – to više nije slučaj! Da li je nakon Severininog solo povratka u Zagreb ovo najzad dokaz da je njen brak na velikom iskušenju, ostaje nam da vidimo. 

Tajno venčanje u Istri

Severina je daleko od očiju javnosti izgovorila sudbonosno „da” svom izabraniku Igoru Kojiću, na tajnom venčanju u Istri, 25. septembra 2015. godine. Ceremoniji je prisustvovao mali broj zvanica, a novinari i fotografi nisu imali pristup.

PROČITAJTE: Njihova oaza mira -Severina i Igor Kojić kupuju kuću u Beogradu?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Igor Kojić (@igorkojic) дана 29. Сеп 2015. у 10:57 PDT

Raskošno svadbeno veselje priredili su u jednom beogradskom hotelu, 22. novembra 2015. godine, a njihove goste su, između ostalih, zabavljali Lepa Brena, Petar Grašo, Aca Lukas, Saša Matić...

Kakva je bila atmosfera na venčanju Severina je pokazala četiri godine kasnije u spotu za pesmu „Kuma”.

Severina izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom krajem prošle godine

Severina je najveći životni udarac doživela na izmaku prošle godine kada je nakon višegodišnje borbe za starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom, nepravosnažnom odlukom suda dete pripalo ocu Milanu Popoviću.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 3. Нов 2019. у 3:10 PST


Pevačica ima pravo da naslednika viđa nekoliko puta nedeljno i svakog drugog vikenda, i ona tu odluku suda poštuje. Nikad nije krila koliko joj je ova odluka teško pala, a posebno sada, kada zbog pandemije koronavirusa, sina ne može da vidi ni u predviđenim terminima.

– Danas je tačno pola godine od nepravosnažog odvajanja jednog osmogodišnjeg dečaka iz njegovog doma. Sa sinom sam provela u tih šest meseci tačno 29 dana, tačnije 690 sati. U tom ‘ravnopravnom roditeljstvu’ mi je takođe oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije.

PROČITAJTE: Posvađali se zbog bizarnih zahteva: Severina ne govori sa Kojićima? (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 28. Мај 2020. у 3:28 PDT

Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su došli da me podrže i dali mi neverovatnu količinu snage i ljubavi – napisala je Severina uz video-snimak sa zagrebačkog koncerta koji je završila u suzama.

Komentari (0)

Loading