Celebrity News

Trudnički meni: Čime se hrani manekenka Sofija Milošević?

Trudnički meni: Čime se hrani manekenka Sofija Milošević?

Manekenka Sofija Milošević u blagoslovenom je stanju, a sada je na "Instagramu" pokazala i kako izgleda trudnički meni. 

Manekenka Sofija Milošević ovih dana uživa u blagoslovenom stanju. Budući da joj je ovo prva trudnoća, lepa Sofija izuzetno vodi računa o svom izgledu.

Kako bi izgledala što svežije, manekenka Sofija Milošević zagovornik je zdrave ishrane, a trenutno se na njenom trudničkom meniju mogu naći samo zdravi obroci.

U "Instagram" priči Sofija Milošević pokazala je jedan deo svog zdravog obroka. Na meniju su, čini se sok od pomorandže i moćne crvene bobice nara.

Ova kombinacija vitamina idealna je da podizanje nivoa energije, a crvene bobice ovog zdravog voća pravo je bogatstvo – zalogaj prepun vlakana, vitamina, minerala…

Manekenka Sofija Milošević - Lepota je bitan deo svakodnevice

Osim što vodi računa o svojoj ishrani kako bi u trudnoći što bolje izgledala, lepa Sofija ne zapostavlja ni svuju beauty rutinu.

Sofija Milošević je u istoj "Instagram" priči nakon zdravog obroka, pokazala da je red i na ulepšavanje, a odlučila se za palete predivnih pastelnih i zemljanih nijansi.

NE PROPUSTITE:
Sofija u nikad viđenom izdanju! Da li je ovo savršena haljina za trudnice? (foto)

Sofija Milošević pre nekoliko dana pokazala trudnički stomak

Manekenka Sofija Milošević  kako je nedavno ispričala, njen izabranik Luka Jović joj u svemu ugađa i veoma je pažljiv prema njoj.

Lepa Sofija istakla je da se ipak malo ugojila, ali budući daje pre trudnoće negovala manekenksu građu, malo broj kilograma koji je dobila u trudnoći ipak je vidljiv.

– Prva tri meseca sam se namučila i ugojila sedam-osam kilograma – rekla je lepa manekenka nedavno  i priznala da je Luka od nje napravio razmaženu trudnicu.

– On se stvarno trudi oko mene, razmazio me je. Baš je pažljiv, izlazi mi u susret za sve – otkrila je Sofija za „Ekskluzivno” nedavno.

Pre nekoliko dana prelepa manekenka Sofija Milošević, objavila je fotografiju u beloj haljini, ispod koja se jasno ističe njen trudnički stomak. Izgledala je bajkovito i mnogi su komentarisali da joj lepše stoji koji kilogram viška.

NE PROPUSTITE:
Sofija Milošević pokazala trudnički stomak i toples fotku (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on May 28, 2020 at 10:21am PDT

Komentari (0)

Loading