Celebrity News

Nataša Bekvalac: Poruka koja je izazvala nervni slom

Nataša Bekvalac: Poruka koja je izazvala nervni slom

Petar Đorđević

Nataša Bekvalac otkrila sadržaj poruke koja ju je dovela do nervnog sloma


Moderna komunikacija smanjila je broj izgovorenih, odnosno, otkucanih reči na minimum. Često se emocije besa, ljubavi ili sreće izražavaju samo jednim emotikonom. Na ovaj vid komunikacije već smo se svi navikli, ali da se na neke stvari ne može oguglati, priznala je pevačica Nataša Bekvalac, koju poruke određene sadržine uvek izbace iz takta.

PROČITAJTE: Kojoj bolje stoji -Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac u smelom izdanju

– Nervni slom iste sekunde doživim kada mi neko u poruci pošalje samo znak pitanja. Je l' oni znaju koliko to iritira ili baš to žele nije mi jasno – zapitala se Nataša, a obožavaoci su se složili s njom. 

Pevačica se ne plaši da govori iskreno o stvarima o kojima mnogi ćute

Nataša Bekvalac jedna je od retkih javnih ličnosti koje otvoreno govore o svojim unutrašnjim borbama. Ne libi se da se dotakne tema o kojima drugi nerado pričaju – o lošim izborima, strahovima, nedoumicama. Da je svoje životne lekcije naučila iz loših iskustava i krenula dalje bez osvrtanja, Nataša Bekvalac je priznala nedavno na svom „Instagram” profilu u samo jednoj rečenici. 

PROČITAJTE: Nakon drame oglasila se Nataša Bekvalac: Dugo mi je trebalo da prevaziđem strah!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 2. Апр 2020. у 9:04 PDT

– Oprost je kad prestaneš da se nadaš boljoj prošlosti.

Nataša Bekvalac najavila novi album 

Nataša je period koji je provela u domu sa ćerkama Hanom i Katjom doživela kao još jednu lekciju. Nakon što je, kaže, „otpustila strah”, počele su da se dešavaju divne stvari, pa je odlučila da radi na novom albumu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 17. Мај 2020. у 4:54 PDT

PROČITAJTE: „On je čovek mog života“: Nata sa posebnim emocijama uputila poruku ovom muškarcu (foto)

– Dugo mi je trebalo da se „odvežem” od ovog stanja, da počnem da komuniciram s ljudima, da osetim slobodu unutar sebe, prigrlim svoje greške, prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe, da zapevam na probi, sednem u auto – da se ne bojim. Čudan neki period, još jedna lekcija, vraćanje na put koji je jedini ispravan… na put ljubavi. Čim sam „otpustila strah” i udahnula slobodu, počele su da se dešavaju predivne konekcije, dobra energija, počela je ponovo da mi se dešava muzika. Polako ulazim u proces stvaranja albuma i radujem mu se kao da mi je prvi. I jeste! Ulazim kao nova, spremna za novo, kao da nikada do sada to nisam radila, kao da nemam iskustva, predivno je – napisala je Nataša na svom profilu na „Instagramu”.

Komentari (0)

Loading