Celebrity News

Seka Aleksić: Teški dani nose blagoslove

11/06/2020

story

Pevačica Seka Aleksić ne skriva koliko je zahvalna na životnim darovima

Seka Aleksić je ispunila sve svoje životne želje. Srećan brak s Veljkom Piljikićem upotpunilo je rođenje sinova – Jakova, u septembru 2016, a potom i Jovana, u januaru ove godine. Seka, koja je dugo priželjkivala da se ostvari kao majka, rođenjem sinova postala je potpuna. I svakoga dana zahvaljuje na blagoslovima kojima joj je život dao, podsećajući svoje obožavaoce na prave vrednosti.

PROČITAJTE: Seka Aleksić od Veljka dobila predivan poklon - Moj suprug čini da se osećam sjajno!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 11. Јун 2020. у 2:26 PDT

PROČITAJTE: Seka Aleksić besna jer su joj kritikovali muža-Primitivni ste i nevaspitani!

– Neko mi je šapnuo da vam ovo kažem – neponovljivi ste! Svi dani života su vam dati kao dar i tražeći svoju svrhu, ispunjavajući svoju misiju, ne zaboravite na blagoslove koje i teški dani sa sobom nose. Često se ne možemo ni setiti koliko smo zapravo dobrih dela, misli, osećanja, želja i ljubavi poslali drugima i otvorili makar malo kapije sveta za rast u beskonačnost – poručila je Seka i istakla da je zahvalna na ljudima kojima je okružena. 

PROČITAJTE: Svi misle da je njen život bajka, ali istina je drugačija! Seka Aleksić otvoreno o putu kroz trnje do zvezda

– Nekada je samo vaše postojanje dovoljan razlog drugom da život posmatra kao dar. Znam to po tome koliko sam ja darovana od Boga mnogim ljudima, počevši od porodice, prijatelja, poznanika, ljudi koji cene moj rad... Možda ste svi vi nošeni na jednom krilu anđela dok na drugom piše „voli”, „poseban si”, „ti si svetlost”... Šta mislite, koja je vaša poruka ispisana na krilu anđela? – upitala je Seka svoju publiku.

Komentari (0)

Loading