Celebrity News

Edita iskreno: Bila sam ljubomorna na devojčice koje su imale ljubav oca

Edita iskreno: Bila sam ljubomorna na devojčice koje su imale ljubav oca

Pop zvezda Edita Aradinović objavila je na svom "Instagram" nalogu status koji je izazvao lavinu komentara. Pevačica je govorila o svom životu, odrastanju i poslu kojim se danas bavi. Njene snažne reči dotakle su mnoga srca. 

Pop zvezda Edita iskreno je govorila o svom životu. Na svom "Instagram" nalogu objavila je snažnu poruku koju prenosimo u celosti:

- Kažu ljudi - "Izađite iz zone komfora", a ja sam nedavno čula nešto još bolje: “Proširite komfor zonu”. Govorili su mi od malih nogu da sam nepodnošljiva, brza, neuhvatljiva, pomalo i bezobrazna i da sam u celoj familiji najveći antihrist. U stvari, to je bio samo način da se izrazim, da me neko pohvali.

- Nekad se činilo da znam šta hoću, nekad sam stvarno i znala to. Bila sam ljubomorna na sve devojčice koje su imale ljubav oca. Sad više nisam. Sad sam srećna sto nisam emotivno hendikepirana i jedva cekam da sa svojom jačom polovinom stvaram porodicu i uzivam u tom božanstvenom osećaju. 

- Jedino što mi je ostalo od te male devojčice jeste što i dalje verujem u čuda, istražujem. Što sam spremna da učim svakim danom. Nije me sramota da se izvinim kad pogrešim. Radujem se tuđem uspehu i rado učestvujem ako mogu. Ne podnosim sebične ljude, ne podnosim lažne odnose.

NE PROPUSTITE: Edita Aradinović nikada iskrenija: Ovo je morala da uradi da bi kupila prvu pesmu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Jun 12, 2020 at 4:25am PDT

Pop zvezda Edita iskreno - Ne jurite ljubav na silu da vam nevolja ne pokuca na vrata!

Reči koje je Edita napisala na svom nalogu razgalila su mnoga srca. U nastavku ovog statusa, zgodna pevačica objasnila je da je ceo život tragala za najvatrenijom iskrom u sebi. Neuhvatljiva energija koju poseduje, pomogla joj je da stvari u životu sagleda s najrealnije strane.

- Ali postoji i ona druga strana. Nekad sam povodljiva, posesivna i zbog toga umem da budem i zla. Kao i svi. To nije nešto što ne može da se disciplinuje. Shvatila sam da mi je najvažnije da sačuvam sebe u sebi - iskru za kojom sam jurila kao mala pa i sad, vatru koju često gasim kod sebe jer mi je to priroda dala.

- Za neke stvari i ljude bile su mi potrebne godine, a najviše za sebe. Trebalo mi je vremena da shvatim šta mi prija, a šta ne. Sada sam samo srećna jer radim muziku na način koji sam oduvek želela. Sa ljudima koji mi daju priliku da se izrazim i da učestvujem u stvaranju.

- Ove redove napisala sam, tek onako, za svoju dušu, nadajući se da će dodirnuti i vašu. Ne postoji opravdanje za ljudsku lenjost, sebičnost, bezobzirnost i kukavičluk. Onaj ko te voli i želi, pokazaće delima. Ne jurite ljubav na silu da vam nevolja ne pokuca na vrata - glasio je Editin status na "Instagramu koji je izazvao opšte oduševljenje.

Komentari (0)

Loading