Celebrity News

Edita iskreno: Bila sam ljubomorna na devojčice koje su imale ljubav oca

Edita iskreno: Bila sam ljubomorna na devojčice koje su imale ljubav oca

ATA Images

Pop zvezda Edita Aradinović objavila je na svom "Instagram" nalogu status koji je izazvao lavinu komentara. Pevačica je govorila o svom životu, odrastanju i poslu kojim se danas bavi. Njene snažne reči dotakle su mnoga srca. 

Pop zvezda Edita iskreno je govorila o svom životu. Na svom "Instagram" nalogu objavila je snažnu poruku koju prenosimo u celosti:

- Kažu ljudi - "Izađite iz zone komfora", a ja sam nedavno čula nešto još bolje: “Proširite komfor zonu”. Govorili su mi od malih nogu da sam nepodnošljiva, brza, neuhvatljiva, pomalo i bezobrazna i da sam u celoj familiji najveći antihrist. U stvari, to je bio samo način da se izrazim, da me neko pohvali.

- Nekad se činilo da znam šta hoću, nekad sam stvarno i znala to. Bila sam ljubomorna na sve devojčice koje su imale ljubav oca. Sad više nisam. Sad sam srećna sto nisam emotivno hendikepirana i jedva cekam da sa svojom jačom polovinom stvaram porodicu i uzivam u tom božanstvenom osećaju. 

- Jedino što mi je ostalo od te male devojčice jeste što i dalje verujem u čuda, istražujem. Što sam spremna da učim svakim danom. Nije me sramota da se izvinim kad pogrešim. Radujem se tuđem uspehu i rado učestvujem ako mogu. Ne podnosim sebične ljude, ne podnosim lažne odnose.

NE PROPUSTITE: Edita Aradinović nikada iskrenija: Ovo je morala da uradi da bi kupila prvu pesmu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Jun 12, 2020 at 4:25am PDT

Pop zvezda Edita iskreno - Ne jurite ljubav na silu da vam nevolja ne pokuca na vrata!

Reči koje je Edita napisala na svom nalogu razgalila su mnoga srca. U nastavku ovog statusa, zgodna pevačica objasnila je da je ceo život tragala za najvatrenijom iskrom u sebi. Neuhvatljiva energija koju poseduje, pomogla joj je da stvari u životu sagleda s najrealnije strane.

- Ali postoji i ona druga strana. Nekad sam povodljiva, posesivna i zbog toga umem da budem i zla. Kao i svi. To nije nešto što ne može da se disciplinuje. Shvatila sam da mi je najvažnije da sačuvam sebe u sebi - iskru za kojom sam jurila kao mala pa i sad, vatru koju često gasim kod sebe jer mi je to priroda dala.

- Za neke stvari i ljude bile su mi potrebne godine, a najviše za sebe. Trebalo mi je vremena da shvatim šta mi prija, a šta ne. Sada sam samo srećna jer radim muziku na način koji sam oduvek želela. Sa ljudima koji mi daju priliku da se izrazim i da učestvujem u stvaranju.

- Ove redove napisala sam, tek onako, za svoju dušu, nadajući se da će dodirnuti i vašu. Ne postoji opravdanje za ljudsku lenjost, sebičnost, bezobzirnost i kukavičluk. Onaj ko te voli i želi, pokazaće delima. Ne jurite ljubav na silu da vam nevolja ne pokuca na vrata - glasio je Editin status na "Instagramu koji je izazvao opšte oduševljenje.

Komentari (0)

Loading