Celebrity News

Sestra Nataše Bekvalac preplašena: Više neću sama trčati noću!

Sestra Nataše Bekvalac preplašena: Više neću sama trčati noću!

Sestra Nataše Bekvalac nasmejala je sve pratioce na "Instagramu" duhovitim statusom.

Sestra Nataše Bekvalac sinoć je džogirala šumom, ali su pojedini pratioci na „Instagramu” izrazili zabrinutost zbog te njene aktivnosti.

Kako je istakla u objavi, od fanova je stigla gomila pitanja da li se plaši manijaka, koji po uvreženom mišljenju vrebaju po parkovima i zabačenim delovima šuma.

Ona je odgovorila da joj tako nešto nije palo na pamet, ali da su je pitanja na ovu temu ipak preplašila...

NE PROPUSTITE: Kristina Bekvalac podelila momente prave iskonske ljubavi i sve raznežila! (foto)

Sestra Nataše Bekvalac preplašena - Manijaci mi nisu pali na pamet!

Kristina Bekvalac objasnila je da je džogiranje šumom iskoristila kako bi skinula nagomilane kilograme koje je nabacila tokom karantinskih dana.

- Stiglo mi je mnogo pitanja od vas. Kako smem sama noću da trčim i da li se plašim manijaka? Ne znam da li sam ja normalna, ali manijaci mi nisu pali na pamet ili da bilo šta može da mi se desi u šumi po mraku. Jedino o čemu razmišljam je da skinem kilograme koje sam nabacila i da imam kondicije - rekla je Kristina, a zatim promenila mišljenje.

Zapitavši se da li zaista ovako nešto može da se dogodi, došla je do zaključka da ipak više neće trčati sama noću...

- Eto, znači da ne razmišljam uopšte. Moram priznati da su me vaša pitanja malo preplašila tako da možda više neću trčati sama noću. Šuma je osvetljena i ima dosta ljudi. Oko 22 h viđam baš kul ljude koji ili džogiraju, šetaju pse ili se ljube po klupama. Dakle, razmisliću o tome što ste mi rekli i hvala - napisala je Kristina.

NE PROPUSTITE: KO KOME ŠTA ZAMERA: Nataša i Kristina Bekvalac u epizodi BIKINI (foto)

Komentari (0)

Loading