Celebrity News

Nina Seničar pokazala zgodno telo: Minijaturni bikini otkrio sve, "Instagram" gori!

Nina Seničar pokazala zgodno telo: Minijaturni bikini otkrio sve, "Instagram" gori!

story

Poznata voditeljka Nina Seničar pokazala zgodno telo sedam meseci nakon porođaja. Njen izgled zasenio je mnoge holivudske dame. 

Nina Seničar pokazala je zgodno telo i za vreme karantinskih dana, međutim tada su u fokusu bili njeni definisani trbušnjaci. Slika koju je objavila pre nekoliko časova naišla je na lavinu komentara upravo zbog njenog savršenog tela.

U minijaturnom bikiniju lepa voditeljka pozirala je ležeći na betonu, a u prvi plan istakla je svoju vitku figuru.

Nina Seničar dobila je pregršt pohvala na račun svog izgleda, a komplimenti su se ređali u komentarima.

Uz ovu interesantnu fotografiju koja ima umetničku notu, Nina Seničar osim prelepog tela pokazala je i da je maher za mudre misli i citate.

Evo šta je napisala...

- Moramo da učimo iz senki. Prolaze blizu zidova, naseljavaju uglove, radije ostaju ispod, nego iznad. Iz naših tela imitiraju sve osim arogancije.

NE PROPUSTITE: Nina Seničar objavila prvu sliku sa ćerkicom, spremite se na najnežniji prizor do sad (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Jun 15, 2020 at 10:01am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Jun 13, 2020 at 9:02am PDT

Voditeljka Nina Seničar – Venčanje će morati da sačeka!

Voditeljka Nina Seničar od trenutka kada je saznala da nosi devojčicu, znala je da će se devojčica zvati Nora. Oduvek je, kako ističe maštala o ovom imenu i za nju nikada nijedno drugo nije bilo u opticaju.

– Od trenutka kada sam saznala da će biti devojčica, ona je za mene bila Nora i nijedno ime više nije dolazilo u obzir. Iskreno, nisam maštala o majčinstvu dok nisam upoznala pravog muškarca. U meni se tek tada rodila želja za detetom kao plodom naše ljubavi – kaže Nina za „Hello“ i objašnjava kako će venčanje morati da sačeka.

Nina Seničar srećna u braku! 

Nina je svojevremeno rekla da je presrećna što je srela čoveka od koga može mnogo da nauči i istakla da su to, pre svega, strpljenje i kuvanje.

– Džej je odličan kuvar. Više uživam kad mi on nešto lepo pripremi nego kad odem u dobar restoran. Uz njega sam savladala veštinu spremanja doručka – rekla je ona.

– Što se srtpljenja tiče, moram da priznam da sam još uvek u procesu učenja, jer ja bih sve i odmah – dodala je.

Voditeljka ne krije da je to samo još jedna stavka u nizu koju bi mogla da nauči od svog partnera. Za razliku od njega, vrlo je posesivna te bi i tu svoju manu volela da iskoreni.

– Škorpija sam u horoskopu i samim tim vrlo posesivna. No, jedno je biti ljubomoran, a drugo posesivan. Mislim da ljubomora potiče iz nesigurnosti, a posesivnost se svodi na stav – što je moje to je moje. Nisam ponosna na tu osobinu. Drago mi je što je Elis ne poseduje, jer ne bih mogla da se zamislim s posesivnim muškarcem.

NE PROPUSTITE: Nina Seničar o vezama: Poenta je da svakog dana neko bira da s nekim bude i da zajedno rastu u određenom pravcu

Komentari (0)

Loading