Celebrity News

Nina Seničar pokazala zgodno telo: Minijaturni bikini otkrio sve, "Instagram" gori!

Nina Seničar pokazala zgodno telo: Minijaturni bikini otkrio sve, "Instagram" gori!

Poznata voditeljka Nina Seničar pokazala zgodno telo sedam meseci nakon porođaja. Njen izgled zasenio je mnoge holivudske dame. 

Nina Seničar pokazala je zgodno telo i za vreme karantinskih dana, međutim tada su u fokusu bili njeni definisani trbušnjaci. Slika koju je objavila pre nekoliko časova naišla je na lavinu komentara upravo zbog njenog savršenog tela.

U minijaturnom bikiniju lepa voditeljka pozirala je ležeći na betonu, a u prvi plan istakla je svoju vitku figuru.

Nina Seničar dobila je pregršt pohvala na račun svog izgleda, a komplimenti su se ređali u komentarima.

Uz ovu interesantnu fotografiju koja ima umetničku notu, Nina Seničar osim prelepog tela pokazala je i da je maher za mudre misli i citate.

Evo šta je napisala...

- Moramo da učimo iz senki. Prolaze blizu zidova, naseljavaju uglove, radije ostaju ispod, nego iznad. Iz naših tela imitiraju sve osim arogancije.

NE PROPUSTITE: Nina Seničar objavila prvu sliku sa ćerkicom, spremite se na najnežniji prizor do sad (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Jun 15, 2020 at 10:01am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Jun 13, 2020 at 9:02am PDT

Voditeljka Nina Seničar – Venčanje će morati da sačeka!

Voditeljka Nina Seničar od trenutka kada je saznala da nosi devojčicu, znala je da će se devojčica zvati Nora. Oduvek je, kako ističe maštala o ovom imenu i za nju nikada nijedno drugo nije bilo u opticaju.

– Od trenutka kada sam saznala da će biti devojčica, ona je za mene bila Nora i nijedno ime više nije dolazilo u obzir. Iskreno, nisam maštala o majčinstvu dok nisam upoznala pravog muškarca. U meni se tek tada rodila želja za detetom kao plodom naše ljubavi – kaže Nina za „Hello“ i objašnjava kako će venčanje morati da sačeka.

Nina Seničar srećna u braku! 

Nina je svojevremeno rekla da je presrećna što je srela čoveka od koga može mnogo da nauči i istakla da su to, pre svega, strpljenje i kuvanje.

– Džej je odličan kuvar. Više uživam kad mi on nešto lepo pripremi nego kad odem u dobar restoran. Uz njega sam savladala veštinu spremanja doručka – rekla je ona.

– Što se srtpljenja tiče, moram da priznam da sam još uvek u procesu učenja, jer ja bih sve i odmah – dodala je.

Voditeljka ne krije da je to samo još jedna stavka u nizu koju bi mogla da nauči od svog partnera. Za razliku od njega, vrlo je posesivna te bi i tu svoju manu volela da iskoreni.

– Škorpija sam u horoskopu i samim tim vrlo posesivna. No, jedno je biti ljubomoran, a drugo posesivan. Mislim da ljubomora potiče iz nesigurnosti, a posesivnost se svodi na stav – što je moje to je moje. Nisam ponosna na tu osobinu. Drago mi je što je Elis ne poseduje, jer ne bih mogla da se zamislim s posesivnim muškarcem.

NE PROPUSTITE: Nina Seničar o vezama: Poenta je da svakog dana neko bira da s nekim bude i da zajedno rastu u određenom pravcu

Komentari (0)

Loading