Celebrity News

Nećete verovati: Kakva je veza između Merjem Uzerli i Breda Pita

Nećete verovati: Kakva je veza između Merjem Uzerli i Breda Pita

Turska glumica nije oduševljena holivudskim zavodnikom

Glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom neustrašive sultanije Hurem u serijalu „Sulejman Veličanstveni”, svojim izjavama ne prestaje da intrigira javnost. Nedavno je otkrila da razlog što je nema na malim ekranima nije taj što traži previše novca za angažman:


– Glumila bih u seriji čak i u zamenu za sladoled, ali važno je da me priča potpuno osvoji. Ne padam na velike svote. Važno mi je da verujem u projekat na kom radim – rekla je Merjem, koja je nedavno odbila ulogu u sapunici „Razdvojeni”.

Pročitajte: Da li ste znali da su njih dve drugarice - Merjem Uzerli se ovako obratila Severini! (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) дана 20. Мај 2020. у 2:37 PDT

Glumica priželjkuje karijeru u Holivudu

Iako će teško nadmašiti slavu koju joj je donela uloga Hurem, glumica priželjkuje da karijeru nastavi u „fabrici snova”. Zadnjih meseci pokušava da se nametne holivudskim producentima i glumcima američke A-liste, među kojima je i Dženifer Lopez

Postala je i deo društvenoodgovornog projekta koji promoviše ženska prava, a među članovima je najistaknutiji Bred Pit. Iako će ostvariti san miliona žena time što će holivudskog zavodnika viđati često, ona kaže da njime nije oduševljena. 

Turski tabloidi pišu kako mu zamera prljavu bitku koju vodi sa bivšom suprugom, glumicom Anđelinom Džoli, za starateljstvo nad decom. Navode i da je istakla kako bi dobro razmislila pre nego što bi s njim stala pred kameru. 

Pročitajte: Merjem Uzerli objavila FOTOGRAFIJU o kojoj SVI PRIČAJU: Ko bi rekao da je ovo OPASNA HUREM?! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели movie variety (@movievariety) дана 17. Јун 2020. у 12:44 PDT

Privatni život Merjem Uzerli intrigira javnost

Kad je serija „Sulejman Veličanstveni” postigla veliku popularnost, Merjem nije umela da se nosi s tom životnom promenom. Često je govorila kako ju je serija iscrpela, a susret s Kanom Atešom bio je fatalan za nju. Ubrzo je zatrudnela, ali turski zavodnik, koji je već imao dvoje dece, nije želeo još jedno.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) дана 3. Авг 2019. у 5:22 PDT

Bilo joj je potrebno neko vreme da se oporavi od ovog bolnog rastanka i taman kada se činilo da je srećna u novoj ljubavi sa Alpom Ozanom, vlasnikom firme za izradu jahti, sudbina se ponovo poigrala s njom. Naime, glumica je pristala na venčanje ali se njihova veza završila bez mnogo pompe i objašnjenja i Merjem je ponovo ostala sama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) дана 3. Јан 2020. у 6:51 PST

Glumica je nakon svega odlučila da se posveti majčinstvu i trenutno s petogodišnjom ćerkom živi u Nemačkoj.

Komentari (0)

Loading