Celebrity News

Danica Maksimović u mrežastim čarapama okrenula "Instagram" naglavačke!

Danica Maksimović u mrežastim čarapama okrenula "Instagram" naglavačke!

Danica Maksimović pleni svojim izgledom na pragu sedme decenije, a sada je ponovo zaludela "Instagram" vanvremenskom lepotom. Na svom nalogu objavila je malo provokativniju fotografiju i svi su zbog nje pali u trans. 

Danica Maksimović podigla je temperaturu na Instagramu svojim novim izdanjem. Pozirala je u crnoj haljini, a njene vitke i izvajane noge došle su do izražaja zbog provokativnih mrežastih čarapa.

- Pravi trenutak je svaki trenutak koji na sreću, još imate... živite! - napisala je glumica u opisu fotografije koja je privukla veliku pažnju.

NE PROPUSTITE: Lepota Danice Maksimović primorava muškarce da priznaju svoje najdublje tajne!

Na ovakvom izgledu mogu joj pozavideti i upola mlađe žene, a to su prepoznali i njeni pratioci koji se nisu uzdržali, a da joj ne udele komplemente.

"Lepota nije prolazna! Danice, svaka Vam čast", "Žena za sva vremena! Svaka čast na izgledu", "Za tebe je stalo vreme", samo su neki od komentara ispod njene objave.

Danica neguje stil devojčice, a njena harizma i unutrašnja energija ocrtavaju i sa na njenom licu. Zbog toga izgleda kao da je vreme za nju stalo.

NE PROPUSTITE: Danica Maksimović progovorila o nasilju: Morala sam i ja da izađem iz toga, to je odluka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danica Maksimović actress (@danymaksi) on May 23, 2020 at 6:50pm PDT

Komentari (0)

Loading