Celebrity News

Više nema dileme: Sestra otkrila istinu o trudnoći Bojane Rodić!

Više nema dileme: Sestra otkrila istinu o trudnoći Bojane Rodić!

story

Sestre koje su ovih dana svakako u centru pažnje su Bogdana, Bojana i Nataša Rodić.

Otkako se Bogdana udala za Veljka, sina folk dive Cece Ražnatović, sestre Rodić su jedan od najpretraživanijih pojmova na internetu. Većina želi da vidi šta rade Veljkova supruga Bogdana, ali i njene sestre Bojana i Nataša Rodić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Rodic (@miss.rodic) дана 3. Јун 2020. у 5:01 PDT

Bojana Rodić je uplovila u vezu sa sinom Goce Božinovske – Mirkom Šijanom

Zbog njih tri, Titel je postao jedna od omiljenih destinacija, makar da se baci virtuelni pogled.  Najmlađa sestra je postala gospođa Ražnatović, dok će, po svemu sudeći, Bojana uskoro poneti prezime Šijan jer je veza sa Mirkom, sinom Goce Božinovske, sve intenzivnija. Posle samo nekoliko meseci romanse, započeli su zajednički život u Mirkovom domu u Surčinu.

Pročitajte: Šta rade sestre Rodić? 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic) дана 9. Јун 2020. у 7:28 PDT

Pročitajte: Porodica Ražnatović upriličila veliko slavlje – Pevali su do zore, a evo ko je sve došao na žurku! (foto/video)

–Provodimo najjače vreme, šta nam se radi u datom trenutku, to radimo. Kako znate da se nismo venčali tajno? E, vi ništa ne znate. Šalu na stranu, evo da pitam Bojanu: ‘Je l’ se venčavamo ove godine ili ne?’ Kaže isto što i ja, mi smo već venčani, ali to niko ne zna – rekao je Mirko za Blic”, a onda dodao:

– Ne možemo to da znamo. Nemamo nikakve planove. Moji planovi se menjaju tako brzo da možemo i sad da odemo da se venčamo – poručio je sin pevačice koji je u svojoj devojci pronašao sve ono za čim je tragao.

– Veza sa Bojanom nije najduža, ali biće. Našao sam sve kod nje, ona ima sve kvalitete – rekao je Mirko.

 Goca Božinovska, prvi put je javno iznela mišljenje o svojoj budućoj snaji

Goca Božinovska nije krila koliko je srećna što je njen sin pronašao ljubav svog života

– Ona je sjajna devojka, tako mila i lepa, vidi se da voli mog Mirka. Mnogo sam srećna, i sad bih baš volela da se venčaju, pa da i ja dobijem unuče kao Ceca! Vidi se da je dete iz poštene i domaćinske kuće. Mirko mi je pričao koliko su joj roditelji divni.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ekskluzivno za „Story“ - Za nas počinje novi život

– Videla sam priju Danijelu kada im je bila slava, pa je Mirko zvao mene preko video-poziva i ona mi je mahala, mila neka žena. Ako bog da, uskoro ćemo se zvanično upoznati, jedva čekam da ih ugostim.

– Nisam ja klasična svekrva, niti ću biti, Bojanu gledam kao moje dete. Vidi se koliko je vredna, samo ja ne dozvoljavam da ona sklanja mnogo i radi, neka uživaju dok su mladi, ja sam tu da sređujem! Volela bih da uskoro dobijem unuče kao Ceca, pa nema veće sreće od toga! – izjavila je Božinovska za Star.

Od tada se spekuliše da je Bojana Rodić ostala u drugom stanju i da će svom izabraniku podariti naslednika.

Njih dvoje se nisu oglašavali po ovom pitanju, ali njena sestra Nataša Rodić odlučila je da otkrije svojim pratiocima da Bojana nije trudna.

 

 

Komentari (0)

Loading