Celebrity News

Hana Selimović skrhana bolom: Zbogom, voljeni

Hana Selimović skrhana bolom: Zbogom, voljeni

Hana Selimović (33) doživela je veliki udarac kada joj je krajem protekle nedelje javljeno da je njen dugogodišnji emotivni partner, reditelj Igor Vuk Torbica, tragično preminuo u Rovinju.

Kako saznajemo, tridesettrogodišnji reditelj ostavio je dva oproštajna pisma, jedno za profesorku Fakulteta dramskih umetnosti Alisu Stojanović, kod koje je 2013. godine diplomirao i drugo za Hanu. Dramska umetnica, široj javnosti poznata po ulogama u televizijskim serijama “Besa” i “Tajkun”, neutešna je, ali je uspela da skupi snagu i preko „fejsbuka“ se obrati javnosti.

– Dragi prijatelji, hvala vam na rečima i pomoći koju nam tako velikodušno pružate. U mom srcu je puno ljubavi za čoveka koji mi je pružio najlepše trenutke života da želim da je podelim sa svetom. I pustim svetlo i život da odnesu pobedu, nad besmislom ovog vremena – napisala je ona i dodala:

Pročitajte: Hana Selimović o virusu korona- Ljudima želim oporavak, kapitalizmu-ne!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hana Selimovic (@mitraljeza) дана 19. Јун 2020. у 2:58 PDT

– Igor je bio i ostaće moj svetionik. Ka njemu idem, zauvek. Takvi ljudi su retki, njih treba samo voleti.

U vezu s Torbicom Selimovićeva je uplovila pre pet godina, iako njeni prijatelji tvrde da su se varnice među njima pojavile i ranije. Ubrzo su započeli i zajednički život, mada su zbog njegovog posla često živeli na dve adrese. Razdvojenost, međutim, nije uspela da naruši njihov odnos, baš naprotiv, samo ga je nadograđivala.

Važili su za srećan i skladan par, nenametljiv javnosti, koji je ljubav, poverenje i poštovanje stavljao ispred svega. Hana je često Igora pratila na poslovnim putovanjima, te su tako neko vreme boravili u Zagrebu, Kranju, Rijeci.

Celu priču pročitajte u najnovijem broju magazina “Story", koji je u prodaji do 30. juna!

Komentari (0)

Loading