Celebrity News

Dijana Đoković: Strašno je to što rade Novaku

Dijana Đoković: Strašno je to što rade Novaku

 

Dijana Đoković tvrdi da se Novak i Jelena osećaju dobro

Vest da je srpski teniser Novak Đoković pozitivan na koronu iznenadila je javnost. Iako su mnogi zabrinuti za zdravlje našeg najboljeg tenisera, deo (strane) javnosti ga osuđuje zbog  „Adria Toura” koji je organizovao u više gradova, a od kojih je onaj u Zadru otkazan pošto je Grigoru Dimitrovu otkriven koronavirus.

Novak i Jelena Đoković testirani su po povratku u Beograd, a teniser je potvrdio da su oboje pozitivni

– Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera, sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode i na taj način lakše prebrode ovaj težak period. U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi – rekao je Đoković.

Pročitajte: Majka našeg najboljeg tenisera - Krili smo od Novaka sve probleme koje smo imali

Novak je potvrdio da će u samoizolaciji provesti dve nedelje, a da mu je novo testiranje za pet dana

– Organizovali smo turnir u trenutku kad je virus oslabio, verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana i ponoviti test za pet dana – dodao je Đoković.

Strani mediji osudili Novaka – tvrde da je organizovanje turnira neodgovorno

– Organizovati „Adria Tour” u ovim okolnostima je najneodgovorniji čin za vrhunskog sportistu. Ne znam kako su vlasti dozvolile da se to dogodi uz prisustvo navijača i što se nisu poštovali svi zdravstveni protokoli. Karma? – samo je jedan od negativnih komentara na račun našeg šampiona, a napisala ga je novinarka agencije AFP Rajan Musalem.

Pročitajte: Dijana Đoković prvi put o svom odnosu sa Jelenom: Pustim ih malo da dišu, da žive sami

Majka najboljeg srpskog tenisera Dijana Đoković  kaže da se Novak i Jelena osećaju dobro iako su im testovi pozitivni na Covid 19

– Svi se se osećamo dobro, kao i njih dvoje. To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovek pa se to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju, pa su ovo samo neki „repovi” korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osećaju dobro, kao i mi – kaže Dijana i dodaje da se ipak testirala jer je bila u kontaktu sa sinom.

– Mi smo se testirali jer smo bili tamo, ali smo negativni, kao i deca, i ona su negativna. Svi se osećamo dobro i svima želimo dobro zdravlje.

Pročitajte: Nole na nastupu Ane Nikolić - Poznajemo se još od detinjstva

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели djokovic family 🚸 (@djokovicfamily) дана 10. Феб 2020. у 10:19 PST

Komentari (0)

Loading