Celebrity News

Zabrinjavajuće upozorenje lekara Anđelini Džoli: Jedi ili ćeš umreti

Zabrinjavajuće upozorenje lekara Anđelini Džoli: Jedi ili ćeš umreti

Kada je stupila na glumačku scenu još kao tinejdžerka, niko nije ostao ravnodušan pred lepotom Anđeline Džoli. Pune usne, prodoran zavodljivi pogled i bujna kosa obeležja su njenog izgleda. Zavela je i Breda Pita, koji je zbog nje ostavio holivudsku miljenicu Dženifer Aniston

Pročitajte: Anđelina Džoli o najvećem životnom udarcu - Bolelo je više nego što sam mislila da je moguće

Anđelina Džoli i Bred Pit bili su zajedno od 2005. godine. Vezu su krunisali brakom 2014, da bi se posle samo dve godine razveli. Od njihovog razvoda Anđelina je postala senke lepote koja ju je nekada krasila.

Drastično je smršala, pa su je mnogi nazivali i anoreksičnom. Široki komadi garderobe prikrivaju koliko je zapravo glumica kilograma izgubila, a njeni bliski prijatelji tvrde da uopšte ne jede. I to sve zato što se njen bivši suprug zbližio sa Dženifer. Anđelina od nervoze ne može da jede pa su svi iz njenog bliskog okruženja zabrinuti.

Uz obožavaoce, za nju su zabrinuti i lekari koji su je upozorili – „Jedi ili ćeš umreti”, poručili su joj oni koji već neko vreme prate njen način života.

Pročitajte: Izvini, Dženifer! Anđelina Džoli tuži glumicu, sledi raskrinkavanje!

Kako je jednom pisao magazin „NW”, Anđelina ne može da podnese ni miris hrane.

– Ranije je jela pola činije pahuljica ujutro, a zatim malu količinu salate, ali njen želudac sada ni to ne može da podnese. Kada vidi hranu ili oseti njen miris, okrene joj se želudac – rekao je svojevremeno izvor blizak glumici.

S obzirom na to da Anđelina nikada nije prezala da govori otvoreno o svom zdravlju, mnogi su očekivali da će i sada biti iskrena. Ipak, ona je u otvorenom pismu magazinu „Time” nedavno otkrila da ju je dosadašnja iskrenost dosta koštala pa će u budućnosti informacije o svom zdravlju čuvati samo za sebe i porodicu.

PROČITAJTE: Dok Bred i Dženifer planiraju bebu, Anđelina udajom udara kontru

– Nadam se da ću imati još dosta godina za sebe i svoju decu – rekla je tada i dala do znanja da vodi računa o sebi.

Komentari (0)

Loading