Celebrity News

Peh na snimanju: Katarina Grujić zadobila opekotine!

Peh na snimanju: Katarina Grujić zadobila opekotine!

story

Nakon ukidanja vanrednog stanja, pevačica Katarina Grujić vredno je radila na novim pesmama koje će pokloniti svojoj vernoj publici, a jedna od njih napokon je ugledala svetlost dana.

U pitanju je numera pod nazivom „Neću da se muvam”, za koju je Katarina snimila i visokobudžetni spot, kao uvertiru u njen novi album.

Koliki je Katarina profesionalac, govori i činjenica da je, zbog spota, završila sa opekotinama na ruci!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 29. Апр 2020. у 9:13 PDT

Pročitajte: Katarina Grujić- Još uvek živim s roditeljima i osećam se detinjasto zbog toga!

Naime, Katarina je, kao i uvek do sada, želela da njenu pesmu prati jedinstveni video-zapis u režiji poznatog fotografa i reditelja Miomira Milića, te je u ovom spotu korišćeno mnogo pirotehnike. U jednom trenutku, plamen baklje zakačio je njenu ruku i pevačica je zadobila opekotine koje su odmah sanirane na jednoj privatnoj klinici.

– U jednom trenutku, dok je trajalo snimanje, osetila sam neverovatnu vrelinu i čula kako neko iz ekipe viče: „Pazi!” i tada sam videla da mi je plamen baklje uhvatio deo garderobe! Srećom, svi smo brzo reagovali i odmah sam otišla na klinku da se to sanira. Imam lakše opekotine koje sada mažem melemom, tako da neće ostati ožiljak. Svakako, radujem se što smo snimanje spota uspešno priveli kraju jer verujem da će ova pesma postati pravi letnji hit za sve one koji ovog leta žele da uživaju u slobodi. Dragi moji, moja poruka za ovo leto je jasna: Neću da se muvam, samo bih da pijem! Za sve one koji vole slobodu, žurke, sunce, koktele... Ili se možda plaše korone (smeh). Uživajte! – poručila je Katarina.

A kako ovaj spot izgleda i pesma zvuči, možete pogledati u nastavku.

Komentari (0)

Loading