Celebrity News

Tanja Savić: Uskraćeno mi je da zagrlim decu

Tanja Savić: Uskraćeno mi je da zagrlim decu

Tanja Savić preživljava težak životni period. Naime, ona je razdvojena od sinova Maksima i Đorđa, koji se sa ocem Dušanom nalaze u Australiji, a zbog situacije nastale usled koronavirusa ne mogu da se vide. Trenutno se nalazi u rodnom selu Radinac kraj Smedereva, a dane provodi u iščekivanju da je sinovi pozovu. 

 – Od dece sam razdvojena dva meseca i bitno mi je samo da ih zagrlim, jedva čekam taj trenutak. Svaki dan se čujem sa sinovima putem video-poziva, pričam im sve što se dešava ovde, a oni meni šta se dešava tamo, kako provode vreme i šta rade. Mnogo mi nedostaju, zasmeju me i preko telefona, ali nije isto kao kad sam ja uz njih. Avioni ne lete sada, tako da mi je uskraćeno da zagrlim decu. Biću strpljiva, nadam se da ću nekako otići za Australiju i da će se ovo s koronom uskoro rešiti – priča za „Blic” Tanja i otkriva da i pored sve tuge koju oseća, ne dozvoljava sebi da se rasplače pred decom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана 21. Дец 2018. у 10:01 PST

Pročitajte: Donela bitnu odluku - Tanja Savić dva meseca bila na lekovima

– Rasplačem se često kad sam sama, ali nikada pred njima, da oni to vide i osete. Baš mi nedostaju. Teško je i njima, ali oni su dečaci, pa prikrivaju nezadovoljstvo i nedostatak majke. Već znaju da ćemo se čuti svakog dana, uvek u neko određeno vreme, zbog vremenske zone. Pokušam da im nadomestim to što nisam pored njih, stalno govorim: „Dođite, mama vas čeka, mama sređuje kuću”. Trudim se da ostanem jaka – sa setom kaže pevačica i ističe da joj je najbitnije da su joj sinovi zdravi i da ne pate dok borave u Australiji:

Dušana volim, ali u Australiji nisam srećna

Tanja otkriva i da u dalekoj zemlji nije ispunjena i da bi volela da ostane u Srbiji, ali da prema suprugu i dan-danas gaji emocije:

– Život u Australiji mi se ne dopada, više volim Srbiju, ovo je moja domovina, ovde mi je porodica, prijatelji, ovde sam izgradila i karijeru od koje još uvek ne želim da odustanem. Što se mog braka i Dušana tiče, on mora da odluči neke stvari. Volimo se i dalje, teško nam je pala razdvojenost, ali ja u Australiji nisam srećna.

Dušan priznao da je još uvek zaljubljen u Tanju

Nakon brojnih spekulacija da u njihovom braku postoje problemi i da su na korak do razvoda, nedavno se oglasio i njen suprug Dušan Jovančević. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана 3. Мај 2019. у 8:44 PDT

Pročitajte: Pevačica Tanja Savić o porodičnoj drami - Deca su mi na prvom mestu, ali neću da idem u Australiju!

– Mi smo mnogo zaljubljeni jedno u drugo i dan-danas. Volim moju suprugu isto kao prvog dana! Čujemo se dva puta dnevno. Nezgodno je, budući da je vremenska razlika osam sati unapred. Čuje se sa decom pre spavanja i kada se probude ujutru pre škole – ispričao je Dušan i potvrdio da je decu odveo u Australiju zbog bezbednosti.

 Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se za Beograd kada prođe sve oko Covida-19 i stvari se vrate u normalu. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze – rekao je Dušan za „IDJTV”.

Komentari (0)

Loading