Celebrity News

Novi imidž Mirjane Karanović: Uvek hrabra za promene, ali ovom je iznenadila sve

Novi imidž Mirjane Karanović: Uvek hrabra za promene, ali ovom je iznenadila sve

story

Kaže se da se na promenu frizure žene odlučuju kada su spremne na neku drugu suštinsku promenu u životu. Glumica Mirjana Karanović, koja je nedavno u svoju biografiju dodala i rediteljski prvenac, sinonim je za hrabrost. Gubitak kilograma koji nije bilo lako ostvariti, doneo joj je i promenu životnih prioriteta, pa se danas oseća odlično u svojoj koži. 

– Sramota me je da ne uradim ono što sam obećala, a nekako sam uspela da sve prilagodim svojoj emotivnoj strukturi. Verujem da i svi ostali znaju treba li im tutor ili saveznik. I nije ovde reč o skidanju kilograma i izlasku na modnu pistu, već o tome kako se dobro osećati u svojoj koži – rekla je nedavno za „Hello!” magazin, kada je istakla da je pored kilaže, preuzela kontrolu nad kompletnim životom.

Pročitajte: Mirjana Karanović - Niko mi nije prilazio kada sam bila nesrećna

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) дана 28. Јун 2020. у 7:51 PDT

Pročitajte: Mirjana Karanović: Niko mi nije prilazio kada sam bila nesrećna

– Neki put se ne osećam dobro, ali to nema veze s kilažom jer savršena linija ne rešava sve. Najbolje se osećaš kad uspostaviš kontrolu nad svojim životom, porivima da pojedeš celu poslastičarnicu ili pekaru, savladaš želju za cigaretama. Tako podižeš samopouzdanje, što je krajnji cilj – rekla je glumica koja često na svom „Instagram” profilu deli fotografije iz teretane. Ipak, sada je sa obožavaocima podelila jednu drugačiju fotografiju – onu koja svedoči o velikoj promeni. Naime, Mirjana je kod frizera napravila drastičnu promenu, skratila je kosu i prešla u tabor plavuša.

Mirjanini obožavaoci su oduševljeni i poručili su joj da ju je nova frizura osvežila, a kako se vama dopada?
  • Dopada mi se, izgleda mnogo mlađe
  • Ne dopada mi se, najlepša je kao brineta
15  · 15 
GlasajRezultatVrati se na glasanje

Komentari (0)

Loading