Celebrity News

Jelena Karleuša ekskluzivno za „Story”: Niko nije bio vredan moje tuge

Jelena Karleuša ekskluzivno za „Story”: Niko nije bio vredan moje tuge

story

Zvezda prve julske naslovne strane magazina "Story" Jelena Karleuša ekskluzivno otkriva u svojoj iskrenoj ispovesti, na koji način gleda na burne dve i po decenije koje je provela u vrhu balkanske muzičke scene, šta zamera sebi i onima koji su je povredili, a posle dugo vremena govori i o svom braku, o kom svi znaju više od nje same.

O njoj možete reći šta god želite, ali da ignorišete njen uspeh i ogroman uticaj koji ima na balkanski šou-biznis jednostavno je nemoguće. Jelena Karleuša (41) je eksplozivna i temperamentna plavuša koja već dvadeset i pet godina trese muzičku scenu.

Uspela je da bude najkomentarisanija ličnost i pored činjenice da je poslednji album izdala davne 2012. godine. U protekle dve godine njen privatni život bio je meta naslovnih strana, ogovaranja, nagađanja i to je verovatno razlog što pristaje da govori za medije dva ili tri puta godišnje. Ali kada priča, priča bez dlake na jeziku i odgovara na sva pitanja.

Ekipu našeg magazina dočekala je u vrtu svoje nove vile na Dedinju i primetili smo da se ponovo glasno smeje, da uživa u fotografisanju, druženju sa svojim saradnicima i da se na njenom licu više ne vidi tuga prouzrokovana dramatičnim događajima o kojima ste čitali i o kojima sve već znate.

 Fotografijama koje ste uradili za magazin „Story“ opet ste pomerili granice. U čemu pronalazite inspiraciju da svaki put prevazilazite samu sebe?

Mislim da je tajna mog uspeha to što sam zaljubljena u sebe kad sam lepa, vitka, preplanula, posebna, kad mi se dive i kad mi kažu “niko kao ti”. To mi je duševna hrana i za tu poslasticu moram da se trudim. Kada sam uplakana, slomljena, na “ivici”, sama sebi debela i nesrećna, kad ne vidim poentu, kad puštam muža da mi traži i saopštava mane, a ja mu verujem – to nisam ja. Tad se ne volim. U stanju sam da pomerim nebo i zemlju zbog dobre fotografije. Postala mi je opsesija i hobi, pogotovo zbog „instagrama“. Fotografija ostaje kao svedočanstvo nečijeg života, nečijih faza, nečije “ere”. A vi ste svi u mojoj eri i trenutno u mojoj najboljoj fazi.

Da li se nekad umorite od bavljenja šou-biznisom na način na koji vi to radite?

 Apsolutno svakog dana kažem da je dosta. I svakog dana se predomislim. Mislim da je tajna broj dva koju ću vam u ovom razgovoru otkriti, a tiče se mog uspeha, jeste to što ja ipak mnogo volim ovaj posao. Ovo sve radim, kao u mojoj pesmi, isključivo iz ljubavi. A kad se radi iz ljubavi, nema odustajanja. Inače, takav sam tip, ne odustajem apsolutno nikada. I nisam lenja, volim da radim, da ulažem u sebe, u produkciju.

Šta je Jelena Karleuša ekskluzivno za „STORY“ ispričala, pročitajte u najnovijem broju magazina, koji je u prodaji do 7. jula!

 

Komentari (0)

Loading