Celebrity News

Ceca Ražnatović: Imam svoj život i ne mešam se u Bogdanin i Veljkov kako bih lečila frustracije

Ceca Ražnatović: Imam svoj život i ne mešam se u Bogdanin i Veljkov kako bih lečila frustracije

Ceca Ražnatović je 3. juna dobila novu životnu ulogu -– njen sin Veljko postao je otac, a ona baka. Prve dane  života najmlađi član porodice Ražnatović proveo je bez prisustva oca i bake, jer su se oni, nažalost, zarazili virusom covid -19. Ipak, razdvojenost od unuka je folk zvezda podnela je dobro jer je svesna da je to radila u najboljem interesu za bebu.

– Bila sam svesna da je za bebu bilo najbolje da se Veljko i ja izolujemo od nje, kada smo saznali da smo pozitivni. Nisam dramila, nisam patila što u tim prvim danima ne mogu da budem sa unukom, jer sam zrela žena i na prvo mesto stavljam interese onih koje volim. A u tom trenutku bilo je u Željkovom interesu da ne bude u blizini svog oca i bake. Oni su još uvek u Titelu, jer još uvek nije gotova soba za bebu. Majstori su u kući, završavaju poslednje detalje, pa ćemo uskoro svi biti na okupu u našem domu. Bogdana uređuje sobu i sve se radi po njenoj želji. Nije tačno da to radim ja! Ja sam sama uređivala za svoju decu. Niko mi se nije mešao, pa neću ni ja njoj. Nisam takva svekrva, neću biti ni takva tašta. Ja sam žena koja ima svoj život. Ne mešam se u tuđi život da bih lečila svoje frustracije. Ako im zatrebam, tu sam da uskočim  – navodi Ceca za „Hit Informer“

Pročitajte: Ceca Ražnatović ekskluzivno za „Story“ - Za nas počinje novi život

– Željko je jedna sasvim obična beba, kao svaka druga, koja će brzo prerasti kolica, krevetac i sve ostalo od bebi-opreme, tako da je apsolutna neistina da su mu kolica pozlaćena, da je vez na kolicima ručni rad. Kada su se rodili Veljko i Anastasija, doživljavala sam iste stvari. Pisalo se da imaju kolevku od čistog zlata, da sam je platila 200.000 evra. Bilo je raznih licitiranja sa ciframa opreme koju sam kupila za njih. Ponašali su se tada kao da žive sa mnom u spavaćoj sobi, da imaju pristup mom kupatilu i kuhinji – kazala je Ražnatovićeva, pa iznela više porodičnih detalja.

– Veljko i Bogdana su preslatki roditelji, izuzetno brinu o svojoj bebici. Podelili su uloge. Dok Veljko nije krenuo na pripreme, njegova je bila noćna smena. Hranio je Željka i presvlačio ga, maksimalno je učestvovao u svemu. Neće mi teško pasti da se noću budim pored unuka. Odmeniću snajku kad god joj to bude potrebno. Ima nas dosta u kući i svi smo se već kandidovali za ulogu pomoćnika i uživaćemo u tome. – rekla je Ceca i istakla da kvalitetno vreme provedeno sa unukom ne mora nužno da znači izvođenje deteta u park.   

– Ne svodi se dečje detinjstvo samo na izvođenje u park. Mogu biti divna baka, čak i ako ne sedim na klupici u parku dok se dete igra. Ja nNaš odnos zamišljam potpuno drugačije. Neka on malo poraste, pa ćemo se unuk i ja lako organizovati – navela je pevačica.

Pročitajte: Tek što je postao otac - Veljko Ražnatović primoran da se odvoji od sina i supruge


– Nikada nikome nisam nametala svoju volju, pa neću ni Veljku ni Bogdani kada je odgajanje i vaspitavanje njihovog deteta u pitanju. Ako im bude bila potrebna bilo kakva pomoć, oni će je od mene potražiti. Oni su mladi roditelji, naravno da im saveti trebaju i tražili su ih od mene i od Bogdanine mame, ali to je normalno – rekla je Ceca, pa se dotakla i Bogdane.

U intervjuu koji je za magazin „Story” dala neposredno nakon što je postala baka, Ceca je istakla da nema dilemu  da se sve dogodilo u pravom trenutku.

– Za Veljka je ovo svakako novo iskustvo. To su mlade godine, a velika odgovornost. Međutim, nije ni prvi ni poslednji koji je u 23. postao otac. Oboje su mladi roditelji koji imaju podršku svojih velikih porodica, ali sigurno da će se i oni snaći u tim predivnim ulogama – odgovorila nam je Ceca i istakla da je to što je rano postala baka znači da ima više mogućnosti da aktivno učestvuje u odrastanju svog unuka. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 16. Окт 2019. у 3:10 PDT

Pročitajte: Veljko Ražnatović Bogdani odlučno zabranio jednu stvar!

– Prva i najveća prednost jeste ta što Željko ima lepu i mladu baku. I da se razumemo, njemu sam baba, ne svima (smeh). Šalu na stranu, ali kada ste mlađi i zdravi, imate više mogućnosti da aktivno učestvujete u odrastanju svog unuka. Šta god bih rekla o prednostima i manama, bilo bi pričanje napamet, verujem da čovek istinske lekcije i stavove formira tek od drugog deteta, te da je tako i sa unučićima – iskreno je konstatovala Ceca za „Story“”.

Komentari (0)

Loading