Celebrity News

Kejti Peri: Svet mi se srušio nakon raskida sa Orlandom

Kejti Peri: Svet mi se srušio nakon raskida sa Orlandom

Pevačica Kejti Peri trebalo bi da se porodi za nekoliko nedelja, a srećni tata je glumac Orlando Blum. Iako je sada među njima sve u najboljem redu, buduća majka je u najnovijem intervjuu priznala da je patila od depresije i šokirala priznanjem da je želela da okonča život zbog problema koje je tada imala sa Orlandom.

Kejti Peri trenutno je u slatkom iščekivanju i čini se da danas vodi život bez trzavica s partnerom, poznatim glumcem Orlandom Blumom. Njihovu prošlost obeležio je prekid koji je, kako Kejti priznaje, bio zamalo koban za nju.

U poslednjem intervjuu muzičarka je otkrila da je pre četiri godine, u vreme prekida sa Orlandom, umalo sebi oduzela život.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 15. Феб 2020. у 1:27 PST

Pročitajte: Svađa na pomolu - Priča prvog susreta Kejti Peri i Orlanda Bluma sve je nasmejala

– Moja karijera je u to vreme išla uzlaznom putanjom. Sve je izgledalo prosto savršeno, ali ja sam se u sebi lomila. Svet mi se srušio, pogotovo nakon prekida s ocem mog budućeg deteta – rekla je za CBS popularna pevačica.

– Jedno vreme držalo me to što sam uspešna, ali onda sam shvatila da to nije dovoljno, da moram biti zahvalna. Depresija me skoro koštala života, ali na vreme sam se okrenula veri. Treba biti zahvalan na svemu, na svakom novom danu, na uspehu ali i neuspehu – objasnila je 35-godišnja pevačica.

Kejti i Orlando nisu još uvek odabrali ime za svoju bebu. Pevačica tvrdi da će u trenutku kad vidi svoju ćerkicu, odmah znati kako da je nazove. Ipak, priznala je kako je pripremila već neka imena i da će birati između tih opcija.

– Orlando je veoma uzbuđen zbog toga što će dobiti ćerku. Kažu da su devojčice uvek vezanije za očeve, pa verujem da će tako biti i u našem slučaju. Videćemo još – dodala je Kejti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 27. Мај 2020. у 3:24 PDT

Pročitajte: Nevolje u raju! Keti Peri neće da se uda za Orlanda?

Pevačica je takođe prokomentarisala kako preživljava trudnoću u toku pandemije.

– Preplavljena sam emocijama. Malo sam anksiozna, malo srećna. Ili sam preuzbuđena ili depresivna. Ili sve odjednom. Trenutno je vrlo ludo vreme, a još luđe doneti novi život na svet u ovom periodu. Ljudi se već duže vreme ne osećaju potpuno sigurno i pripremljeno za decu, a situacija s virusom samo je pogoršala sve – izjavila je pevačica.

Komentari (0)

Loading