Celebrity News

Lepa vest u senci strepnje i straha: Ilda Šaulić trudna

Lepa vest u senci strepnje i straha: Ilda Šaulić trudna

Ata Images

Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković čekaju drugo dete. Naime, ćerka folk legende Šabana Šaulića je u trećem mesecu trudnoće, a lepe vesti je saznala na dan rođendana njenog brata Mihajla, 15. juna. Iako se neizmerno raduju što će svojoj naslednici podariti brata ili sestru, Ilda i njen suprug su zabrinuti jer je ona pozitivna na covid-19.

-  Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da će naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na kovid-19. Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro. Voli vas Ilda - poručlila je ona na svom Instagram profilu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 2. Јул 2020. у 2:06 PDT

– Ilda nije imala nikakve simptome, testirala se nakon što je saznala da je trudna kako bi bila mirna. Međutim, test je bio pozitivan i dva dana nakon toga dobila je prve simptome. Izgubila je čulo ukusa i mirisa, ali temperaturu nije imala – rekao je izvor za „Telegraf” i otkrio da se Ilda oseća dobro.

– Izolovala se odmah, a njen suprug i ćerka Ema negativni su na koronu. Ovih dana treba da ponovi test. Dobro se oseća, a gde se zarazila, to ne zna. Bila je u studiju, snimala je spot, obavljala svakodnevne stvari... Važno je da se dobro oseća, a sve drugo je manje bitno.

Pročitajte: Ponosna tetka Ilda Šaulić- Zbog Lukine fotografije se ustalasale društvene mreže (foto) 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 16. Јун 2020. у 12:59 PDT


Ilda je odrasla uz brata i sestru i nikada nije skrivala da i sama priželjkuje više dece.

– Volim što imam sestru i brata, to je prelepa stvar. Naša povezanost toliko je jaka da se čujemo više puta u toku dana i stalno se posećujemo. Svi smo osnovali svoje porodice, a zapravo smo jedna velika, još samo čekamo mog brata Mihajla da se ostvari u toj ulozi – rekla je Ilda nedavno u intervjuu za naš magazin i istakla da je porodica najvrednije što ima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 15. Јун 2020. у 3:06 PDT

– U mom životu porodica je stigla u nekim zrelijim godinama, ali je ona suština svega. Sve drugo dođe i prođe, ali ovo vas ispunjava i čini srećnim. Sve drugo što radite u životu činite zbog svoje porodice. I svojoj karijeri izuzetno sam posvećena, ali pažljivo vodim računa o svakom koraku, upravo da bi sutra Ema mogla da kaže kako je ponosna na svoju mamu.

Pročitajte: Ilda Šaulić u ljubavnom zanosu sa suprugom Bojanom (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 21. Нов 2019. у 10:23 PST

Komentari (0)

Loading