Celebrity News

Grupa „Hurricane” oduševila javnost: Uraganke doniraju Fondaciji „Novak Đoković”!

Grupa „Hurricane” oduševila javnost: Uraganke doniraju Fondaciji „Novak Đoković”!
Članice grupe „Hurricane” Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević zbog vokalnih sposobnosti i neosporne harizme omiljene su pevačice u Srbiji, a ovim potezom zaslužile su poseban aplauz.
Naime, ovaj prelepi trio objavio je da će sav prihod od nedavno objavljene duetske pesme „Tuturutu” donirati u humanitarne svrhe za pomoć najugroženijima od koronavirusa. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HURRICANE (@hurricane_official) дана 24. Дец 2019. у 3:54 PST

– Nakon novonastale situacije s virusom COVID-19, vanrednog stanja koje se uvodi u sve više gradova i opština, i svih pratećih problema, grupa „Hurricane” odlučila je da svoj deo prihoda koji će ostvariti pesma,,Tuturutu” na platformi „YouTube” i putem digitalne distribucije donira Fondaciji „Novak Đoković”. Sigurni smo da će ovim potezom pomoć grupe „Hurricane” otići u prave ruke – navodi se u saopštenju i ističe da je Sanji, Ivani i Kseniji Novak uzor i inspiracija za ovakav potez.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HURRICANE (@hurricane_official) дана 4. Нов 2018. у 4:20 PST

Pročitajte: Opake lepotice u noćnom provodu- Glasajte za najbolji stajling (foto)

–Takođe celokupan prihod, sa istih platformi, od novog singla ,,Foliro”, koji će se pojaviti uskoro, biće uplaćen na račun Fondacije. Po trenutnoj proceni, ova donacija će iznositi oko četiri miliona dinara. Članice grupe „Hurricane” Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić od samog početka rada u okviru ovog projekta isticale su da im je Novak Đoković uzor. Naš najbolji sportista je pravi prezenter Srbije u svetu, kakve bi i devojke jednoga dana želele da budu.

Komentari (0)

Loading