Celebrity News

Maja Berović proslavila 33. rođendan: Lepota Barbike i telo Amazonke (foto)

Maja Berović proslavila 33. rođendan: Lepota Barbike i telo Amazonke (foto)

Popularna pevačica Maja Berović danas proslavlja 33. rođendan. Tom prilikom nastalu su vrhunske fotografije, a svi su oduševljeni kako Maja dobro izgleda.

Prelepa Maja pozirala je sa tortom u obliku srca na kojoj je pisalo "srećan rođendan" a ambijent koji je bio ukrašen gomilom rozih balona privukao je veliku pažnju.

Osim toga, zgodna pevačica raspametila je sve provokativnim, modernim kombinezonom koji je stakao njen tanak struk i izvajanu figuru. Svoje telo dovela je do savršenstva.

NE PROPUSTITE: Pokazala „tajno oružje“: Maja Berović smršala do neprepoznatljivosti! (foto)

Pevačica Maja Berović - Simpatičan Barbi stil za 33. rođendan! 

Popularna pevačica koju obožavaju ljudi širom regiona proslavila je rođendan u posebnom stilu. Na fotografijama sve je bilo u roze boji, a simpatično je što je sve podsetilo na stil koji obožavaju sve devojčice.

Maja Berović podsetila je na Barbiku, a telo Amazonke mamilo je uzdahe. Slike kojima je obeležila 33. rođendan podelila je i na "Instagram" nalogu. Ovom prilikom, mnoge kolege čestitale su joj divan dan.

Divnu čestitku uputila joj je pevačica Katarina Grujić, kao i veliki broj fanova koji je prati na ovoj društvenoj mreži.

Komentari (0)

Loading