Celebrity News

Preminula Keli Preston: Džon Travolta skrhan od tuge i bola!

Preminula Keli Preston: Džon Travolta skrhan od tuge i bola!

Preminula Keli Preston!

Keli Preston, supruga proslavljenog glumca Džona Travolte preminula je od raka dojke u 58. godini. On je ovu tužnu vest objavio na svom "Instagram" nalogu.

- Slomljenog srca javljam vam da je moja prelepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku mnogih - napisao je i dodao:

- Kelinu ljubav nikad nećemo zaboraviti. Neko vreme provešću s našom decom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako određeni period ne budete čuli ništa o nama. Znajte da osećam svu vašu ljubav u nedeljama i mesecima pred nama, dok pokušavamo da zalečimo rane na duši-  završio je Džon Travolta svoje emotivno obraćanje na "Instagramu".

NE PROPUSTITE: Travolta čestitao rođendan TRAGIČNO PREMINULOM SINU, fanovi u suzama zbog OVIH DIRLJIVIH REČI (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on Jul 12, 2020 at 10:20pm PDT

Keli Preston i Džon Travolta - Ljubav koja je pomerala granice!

Keli i Džon bili su u braku 29 godina i imaju troje dece, kćer Elu, sinove Bendžamina i Džeta koji je preminuo 2009. godine.

Godinama se pričalo da je brak Keli Preston i Džona Travolte na staklenim nogama, ali oni su snažno odolevali svim tračevima i navodima.

U braku su funkcionisali kao jedno. Poslednje dve godine Keli se borila s rakom dojke, a popularni glumac bio joj je najveća podrška zbog koje je uspela da i pored teške bolesti ostane nasmejana.

Bitku je, nažalost, izgubila!

NE PROPUSTITE: Devet godina posle velike tragedije Džon Travolta i Keli Preston predstavili sina Benžamina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on Mar 8, 2020 at 3:32pm PDT

Komentari (0)

Loading