Celebrity News

Monika Beluči ruši Instagram - telo boginje u 56. godini!

Autor: | 15/07/2020

Monika Beluči ruši Instagram - telo boginje u 56. godini!

Monika Beluči ruši Instagram svojim fotografijama, iako svetom vladaju mlađe i  možda lepše glumice. Ona je jednostavno neodoljiv sklop šarma, harizme i nekog vintage seksepila koji obara s nogu

Iako će ovog 30. septembra napuniti 56 godina, Monika Beluči ruši Instagram svojom lepotom. Nova, modernija frizura i tek nagoveštaj osmeha, dovoljni su da čitav svet zaustavi dah.

Najnoviji set frotografija uradio je čuveni fotograf Žil Bensimon, za magazin Paris Match. Na fotografijama koje su tek neznatno retuširane, Monika Beluči nalikuje devojci u dvadesetima.

Prvi komentari nakon objave jedne od sjajnih fotografija, gde u korsetu, običnoj beloj košulji, s Cartier plavom ogrlicom, nonšalantno pozira - bili su očekivani.

- Na prvi pogled sam pomislio da se radi o Seleni Gomez! Ova žena ne stari, ona se ne menja!; Najlepša žena na svetu: Božanstvene i tako jedinstvena! - samo su neki od komentara koji su se našli ispod posta. A ono što je divno je činjenica da je ogroman broj žena taj koji smatra da je Monika jednostavno savršena.

I naša Sloboda Mićalović je oduševljena kako Monika izgleda na najnovijim fotografijama. Podsetimo, njih dve su nakon snimanja filma Emira Kusturice "Na mlečnom putu", nastavile da održavaju kontakt i privatno se druže.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) дана 9. Јул 2020. у 2:45 PDT

Monika Beluči ruši Instagram svojom prirodnom lepotom, bez obzira na godine 

Fotograf Žil Bensimon je takođe podelio jednu od fotografija iz seta za pomenuti magazin, gde možemo da vidimo Moniku kako korača hodnikom hotela u Dolce&Gabbana sakou.

Rustičan ambijent i njena figura - sasvim dovoljni za savršen kadar. 

Jednostavna, putena, nasmejana... Italijanka u punom smislu te reči - vatrena, svoja, nesputana, prava žena.

Monika Beluči je jedna od retkih zvezda koja svojom pojavom ne izaziva hejterske i zlurade komentare, već naprotiv, njoj se dive podjednako i muškarci i žene.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gilles Bensimon (@gilles_bensimon) дана 11. Јул 2020. у 1:55 PDT

Komentari (0)

Loading