Celebrity News

Zdravko Čolić legenda, a ovo je njegov rođeni brat - da li liče?

Autor: | 15/07/2020

Zdravko Čolić legenda, a ovo je njegov rođeni brat - da li liče?

Zdravko Čolić legenda čija muzička karijera traje već decenijama, a u kojeg su bile zaljubljene mnoge generacije devojaka, ima rođenog brata Dragana o kojem se malo zna...

Zdravko Čolić legenda na muzičkoj sceni, svoju karijeru je gradio isključivo talentom i napornim radom. Skandalima u njegovom životu nije bilo mesta. Razlog tome je njegova odluka da svoj privatan život jasno razdvoji od scenskog, od estrade i medija.

25, June, 2011, Belgrade - Concert of Zdravko Colic held on Usce. Zdravko Colic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages.
25, jun, 2011, Beograd - Koncert Zdravka Colica na Uscu.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Čak je i njegova verna publika retko kada imala prilike da vidi kako izgledaju njegova supruga i ćerke. A samo mali broj ljudi je znao da Zdravko Čolić ima rođenog brata Dragana.

Za razliku od slavnog Čole, Dragan je izuabrao drugačiji, možda mirniji put - vlasnik je jedne kafane na Dorćolu u Beogradu!

Ipak, kad god bi davao intervju Zdravko Čolić legenda u muzici i u nesputanosto i iskrenosti, uvek je isticao da su Dragan i on jako vezani još od najranijeg detinjstva. Objasnio je da među njima postoji neraskidiva povezanost i i privrženost, te da im se odnos još više učvrstio kada im je preminula majka.

Obojica su visoki i markantni... Dragan čak viši od Čole, ali obojica imaju daj neki skriveni šarm kojim zrače. Šta vi kažete, liče li rođena braća?

Komentari (0)

Loading