Celebrity News

Viktorija Bekam šokirala priznanjem: Trpela sam nasilje!

Viktorija Bekam šokirala priznanjem: Trpela sam nasilje!

Modna dizajnerka Viktorija Bekam sinonim je za uspešnu ženu. Majka je četvoro dece:  Bruklina (21), Romea (17), Kruza (15) i devetogodišnje Harper, a s ljubavlju svog života Dejvidom Bekamom u braku je već 21 godinu i uspešna je poslovna žena koja ima svoju modnu imperiju.

Pošto vrlo retko priča o sebi, javnost intrigira sve što ima veze s njom. Iako se čini da su joj zvezde naklonjene, nije oduvek bilo tako.

Naime, u emotivnoj ispovesti za australijski „Vogue” Viktorija Bekam je otkrila da je bila žrtva vršnjačkog nasilja u školi jer je bila drugačija i da u detinjstvu nije imala previše prijatelja.

Pročitajte: Verenica Bruklina Bekama – Nikola Pelc, nevaljala bogatašica Holivuda?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 12. Јун 2020. у 1:04 PDT


Bivša članica popularne grupe „Spice Girls” priznala je da je kao devojčica trpela nasilje od vršnjaka u školi, zbog čega je dugo patila i imala problem sa samopouzdanjem. Zbog svog iskustva, razgovarala je sa ćerkom Harper, koju je usmerila da uvek u školi priđe detetu koje je usamljeno i stoji po strani.

Pročitajte: Prva fotografija na kojoj se Viktorija Bekam smeje šokirala svet! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 10. Јул 2020. у 12:58 PDT

– U školi sam bila vrlo tiha i nisam imala mnogo prijatelja, a sad shvatam da sam zapravo trpela nasilje. Ne želim da se niko oseća poput mene u tom ionako specifičnom i ranjivom perodu života i zato sam sa ćerkom obavila važan razgovor kada je krenula u školu. Rekla sam joj: „Ako ikada budeš na igralištu i primetiš devojčicu koja stoji sama po strani, pitaj je da se igra s tobom jer je tvoja majka jednom davno bila ta devojčica. Trudila sam se da to shvati jer ne želim da se niko oseća usamljeno kada je Harper u blizini – istakla je Viktorija Bekam.

Pročitajte: Viktorija Bekam na meti kritika - Optužena da je loša majka 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 21. Јун 2020. у 12:53 PDT

Bekamovi potvrđuju da je porodica temelj svega i da je bitno gajiti prave vrednosti.

– Blagoslovena sam jer imam predivnog supruga i zdravu i srećnu decu – izjavila je jednom prilikom popularna dizajnerka koja je brak sa fudbalskim asom uspela da sačuva uprkos svim izazovima.

– Dejvid i ja nemamo šta da dokazujemo. Volimo se, podržavamo se i snažni smo i kao partneri i kao roditelji – rekla je jednom prilikom Viktorija.

Komentari (0)

Loading