Celebrity News

Slavlje u domu Ilde Šaulić: Beskrajne sreća i radost (foto)

Slavlje u domu Ilde Šaulić: Beskrajne sreća i radost (foto)

Pevačica Ilda Šaulić nedavno je objavila da joj se ostvarila velika želja da ćerki Emi podari brata ili sestru. Vest da je u drugom stanju ostala je, samo nakratko, u senci one da je pozitivna na koronavirus. Ilda se oseća sjajno i vreme u izolacija iskoristila je da dekoriše porodični dom na Bežanijskoj kosi.

I dok ona i suprug uživaju u iščekivanju drugog deteta, imali su povod za još jedno slavlje. Naime, Bojan je proslavio rođendan, a Ilda mu je čestitala i na društvenim mrežama dirljivim rečima:

Pročitajte: Ilda Šaulić -Promena porodičnih planova

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 17. Јул 2020. у 1:02 PDT

– Srećan rođendan najboljem suprugu, tati, mojoj najvećoj podršci... Hvala ti na svemu što činiš za nas i svemu onome što značiš meni. Volimo te – poručila je Ilda uz njihovu zajedničku fotografiju.

– Sticajem okolnosti, nas dvoje poznavali smo se čitavog života, ali kada smo se nakon mnogo godina ponovo sreli, senzibiliteti su nam se odmah poklopili. Oboje smo odmah shvatili da je to ono pravo. Takve stvari ne mogu da se planiraju, već se dese ili ne dese, a mi smo izabrali jedno drugo u pravom trenutku.
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic) дана 16. Јун 2020. у 12:59 PDT

Ilda često ističe da je u nekadašnjem fudbaleru Bojanu našla muškarca koji je ispunio sva njena očekivanja, savršenog supruga i oca. I sada, u situaciji kada joj je podrška najvažnija, on je stalno uz nju, pazeći na sve njene potrebe i na njihovu naslednicu Emu.

Pročitajte: Ilda Šaulić u ljubavnom zanosu sa suprugom Bojanom (foto)

– Bojan je definitivno najbolji, mada je to već izlizana fraza, ali verujte da to u njegovom slučaju nije kliše. Učestvuje u svemu od prvog dana, u odgajanju, vaspitanju i poseban je tata. Ema je potpuno njegova, njih dvoje imaju neku posebnu komunikaciju. To nije čudo, mislim da su devojčice generalno dosta vezane za očeve pa se to i kod njih još od prvog dana primetilo – ponosno je istakla zvezda koja prema ćerki nije nimalo stroga, uživa u svakodnevnoj igri s njom, pazeći da dete ne oseti previše da se nešto čudno dešava u njihovoj kući, odnosno da je zaražena opasnim virusom.

 

Komentari (0)

Loading