Celebrity News

Goca Tržan i Raša pokreću rijaliti: Pikanterije iz spavaće sobe na tacni!

Goca Tržan i Raša pokreću rijaliti: Pikanterije iz spavaće sobe na tacni!

story

Popularna pevačica Goca Tržan i Raša Novaković, odlučili su da pokrenu rijaliti i svojim obožavaocima i publici sebe predstave u drugačijem svetlu.

Muzička zvezda Goca Tržan rekla je da se na ovaj korak odlučila pomalo i iz radoznalosti, ali da joj je svakako zanimljivo da predstavi sebe onakvu kakvu je niko ne poznaje.

Došla sam na ideju da napravim talkshow u kojem ću moći da pričam s kolegama i ljudima iz javnog posla o stvarima koje ih verovatno do sada niko nije pitao ili je mislio da to nije potrebno. Ekskluzivna vest je da sam ja novo lice na televiziji K1.

NE PROPUSTITE: Alarmantne reči Goce Tržan! Bila je nezadovoljna sobom, a onda se desio preokret

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Apr 30, 2020 at 2:43am PDT

– O voditeljima najčešće znamo samo neke opšte, biografske informacije, a da bih mogla da svoje prijatelje i goste pitam o njihovom seksualnom životu, na primer, u emisiji „Moj savršeni brak” moraću da dam više sebe. Biće to epizode iz našeg života, iz naše kuće, s našom ćerkom, prijateljima, roditeljima. To nije serija, to je naš život – kaže Goca i dodaje:

– Iako se emisija može nazvati rijalitijem, mi nismo porodica Kardašijan, jer one ne idu na pijacu, ne kuvaju ručak... Veoma mi je zanimljivo da ljudi vide koliko me zapravo ne poznaju.

NE PROPUSTITE: Goca Tržan u iskrenoj ispovesti o borbi za potomstvo: Raša ima pravo da ode!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jul 15, 2020 at 11:52pm PDT

Goca Tržan i Raša Novaković - Ljubav bez ograničenja

Koliko ona i Raša imaju jaku vezu, dokazala je i pre nekoliko nedelja. Naime, sve na „Instagramu” raznežila je rečima ljubavi koje je svom suprugu uputila za rođendan. Emotivna čestitka pokrenula je lavinu komentara. Evo šta je napisala zgodna pevačica!

– Dobri moj čoveče, hvala ti za svako divno jutro, za ljubav bez ograničenja, za lep i srećan život. Želim ti sreću i zdravlje, blizinu svih onih koje voliš i mir u duši. Srećan rođendan, Milisave. Voli te tvoja Žujza – napisala je Goca emotivnu čestitku svom voljenom Raši.

NE PROPUSTITE: Goca Tržan otkrila ISTINU O BRAKU s Rašom: U kući sam manja od makovog zrna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jun 22, 2020 at 3:04pm PDT

Komentari (0)

Loading