Celebrity News

Na respiratoru i dijalizi, lekari se bore za njen život: Teški dani za legendarnu Bertu

Na respiratoru i dijalizi, lekari se bore za njen život: Teški dani za legendarnu Bertu

Svako ko je uživao u sitkomu „ Dva i po muškarca” zapamtio je i simpatičnu Bertu kućnu pomoćnicu u domu Čarlija Šina koja jedina nije prezala da mu u lice kaže sve što misli.  Za ovu ulogu  Končata Ferel (77) dvaput je bila nominovana za Emi.

Iako su joj oba izmakla postala je mnogima omiljeni lik.  Oba su joj izmakla, ali tokom 12 sezona, gabaritna Berta mnogima je postala omiljeni sporedni lik hit sitkoma.

- Volim da igram osobe koje imaju „petlju“ da rade stvari koje ja nisam u stanju. Planirano je da Berta priča engleski s poljskim ili ruskim akcentom. Ulogu sam tako vežbala, ali sam je pripremila i na svoj način. Čak se Lori (autor serije) na audiciji smejao. Napomenuo je da je Berta stari hipik, a ja sam bila hipik u političkom smislu, pa sam se osećala udobno u ulozi za koju su se prijavile 32 žene.

Pročitajte: Slava, poroci i Biblija - Životna priča Džejka iz “Dva i po muškarca” (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Héctor E. Repetto (@hector_repetto1190) дана 16. Јул 2020. у 4:42 PDT

Končata Ferel preživljava najteži period i lekari se bore za njen život.  Naime, ona je nedavno preživela infarkt, a kako prenose strani mediji njeno stanje je još uvek neizvesno.

Kako kaže njen suprug Arni Anderson, ona je hospitalizovana u maju mesecu nakon što se razbolela. Na intenzivoj nezi bila je više od četiri nedelje, a tokom tog perioda imala je srčani zastoj, a njen muž objašnjava da je trajao oko 10 minuta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Premiere Time (@premieretime) дана 16. Јул 2020. у 5:44 PDT

Pročitajte: “Dva i po muškarca”: Serija koja je izneverila očekivanja

Prebačena je u ustanovu za dugotrajnu negu, a sada je na respiratoru i dijalizi. Proći će vreme pre neko dođe do nekog oporavka. To je neurološka stvar. Ne postoji ništa što može da ubrza proces. Nadamo se najboljem - rekao je on za strane medije.

Njen suprug ističe da ne može da je posedi zbog mera zaštite koje su donete zbog pandemije korona virusa.

Vest o glumičinom zdravstvenom stanju rastužila je mnogobrojne obožavatelje koji joj pružaju podršku putem društvenih mreža.

Komentari (0)

Loading