Celebrity News

Voditeljka Marijana uzburkala "Instagram": Da li je ovo naša surova realnost?

Voditeljka Marijana uzburkala "Instagram": Da li je ovo naša surova realnost?

story

Zbog pandemije koronavirusa ceo svet stao je na trenutak. Nakon popuštanja mera i vraćanja normalnom životu, ipak su ostala određena pravila. Neki to danas zovu "the new normal".

Na ovu temu i voditeljka Marijana Mićić objavila je komičnu fotografiju, koja bez obzira na to koliko je duhovita ipak sadrži pitanje koje nas sve zanima – da li ovo naša surova realnost?

Voditeljka Marijana objavila je dve fotografije u čijem opisu je napisala „Instagram” vs. reality i zapravo njima objasnila koliko se naš život u proteklih pet meseci zaista promenio.

NE PROPUSTITE: Maske poznatih protiv koronavirusa digle prašinu na Instagramu (foto)

Kraljica Leticija nosi masku

Iako je naša zemlja izuzetno disciplinovana kada je reč o nošenju maski, postoje i oni koji se bune zbog ove mere, smatrajući da ih „to parče tkanine” ni od čega neće zaštititi.

Čak i po preporukama Svetske zdravstvene organizacije, koje govore da maska ne štiti od virusa, štaviše, šteti, naš narod ipak oseća veliku odgovornost prema sebi i drugima i bez pogovora je nosi.

Mnoge poznate ličnosti maske su prilagodile svojim modnim autfitima, pa ako ne želite da nosite običnu medicinsku masku, sada već imate pregršt mogućnosti.

NE PROPUSTITE: Trend koji je pokorio svet: Evo kako poznate dame nose maske za lice!

Da li će, od sada, happy life biti na "Instagramu"?

Voditeljka Marijana uporedila je život na „Instagramu” i realnost. Jedna slika je u kupaćem a druga, čini se, u kolima, koja pokazuje jednu sasvim novu dimenziju života.

Da li će ova prva fotografija ostati samo „Instagram life”. Hoće li nam se naši životi vratiti u skorije vreme, šta vi mislite?

NE PROPUSTITE: Jedva dočekali: Marijana Mićić objavila sliku U VENČANICI i napravila pravu pravcatu pometnju

Da li će maske postati svakodnevni trend bez kog nećemo moći nigde?
  • Mislim da je to samo trenutno!
  • Naš život postaće uskoro onakav kakav ga pamtimo od ranije...
  • Maske će biti obavezne do kraja života!
180  · 180 
Glasaj RezultatVrati se na glasanje

Komentari (0)

Loading