Celebrity News

Tanja Savić potpuno promenila imidž na oduševljenje obožavalaca (foto)

Tanja Savić potpuno promenila imidž na oduševljenje obožavalaca (foto)

Za žene važi pravilo da menjaju frizuru onda kada nisu zadovoljne svojim životom. Ipak, javne ličnosti menjaju imidž kako bi uvek bile zanimljive i orginalne.

Pevačica Tanja Savić nije sklona eksperimentisanju i godinama je verna dugoj crnoj kosi. Ipak, sada se odvažila na jednu  promenu. Ovog puta odlučila se za talase u kosi i prošetala pravi morski look. Novu frizuru upotpunila je adekvatnom gaderobom: obukla je džins šorts koji joj je besprekorno stajao i zanimljivu belu majicu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана 20. Јул 2020. у 6:19 PDT

Obožavaoci su oduševljeni ovom Tanjinom promenom, pa su joj poručili da izgleda kao devojčica.

Tanja trenutno živi u porodičnom domu u Smederevu, dok su joj sinovi sa suprugom Dušanom ostali u Australiji zbog pandemije koronavirusa.

Pročitajte: Život joj nije pesma - Tanja Savić uslikana kako plače nasred ulice! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана 21. Јул 2020. у 3:13 PDT

Pročitajte: Tanja Savić - Uskraćeno mi je da zagrlim decu

– Sve to mi je stvarno teško palo, mnogo mi nedostaju, ali šta ću... Bitno mi je da su dobro i da ne pate, da smo svi dobro. Oni su skromni i zaista divni dečaci. U nekom trenutku prestali su i da me pitaju kad ću doći kod njih, teško im je, znam, ali prikrivaju to, dečaci su. Ipak, majka je majka, jedva čekam da ih zagrlim. Samo nek smo svi dobro, sve će ovo proći. Iskreno se nadam da će se situacija s koronom što pre rešiti – rekla je Tanja za jedan domaći medij.

Komentari (0)

Loading